Fotbal intern

Surpriză pentru fani înainte de Hermannstadt – FCSB. Ce au pregătit “roş-albaştrii”

30.09.2018 | 19:53
Surpriză pentru fani înainte de Hermannstadt - FCSB

Oficialii echipei pregătite de Nicolae Dică au pregătit o super surpriză pentru fani înainte de Hermannstadt – FCSB, meci care va avea loc azi, de la ora 21.00, în Târgu Mureş, în etapa a 10-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

“Roş-albaştrii” au hotărât ca un magazin mobil să se deplaseze în oraşele acolo unde elevii lui Nicolae Dică joacă  meciurile din Liga 1 Betano. Astfel, suporterii care vor merge la meciul Hermannstadt – FCSB vor putea să îşi achiziţioneze tricouri, eşarfe, dar şi brelocuri cu FCSB.

Oficialii FCSB, surpriză pentru fani înaintea meciului cu Hermannstadt. Mesajul “roş-albaştrilor”

“#fcsbmagazinoficial #prezent pentru partida
cu FC Hermannstadt, din cadrul Etapei a X-a a Ligii 1
pe Stadionul ”Trans-Sil” din Tg. Mureș,
fiind solicitaţi de suporterii din zonă.

Magazinul mobil este prima iniţiativă de acest gen în fotbalul românesc. Pentru a satisface cererile venite de la numeroşii suporteri din ţară, suntem prezenţi la meciurile din deplasare ale echipei noastre, dar şi cu alte ocazii în zonele din care s-au primit solicitări. Ne gasiţi şi on-line www.fcsbmagazin.ro”, apare pe Facebook-ul FCSB-ului.

Cât costă produsele FCSB-ului

Oficialii lui FCSB au făcut acelaşi gest şi pentru suporterii “roş-albaştrilor” care au mers să vadă duelul cu Unirea Alb Iulia din şaisprezecimile Cupei României. Magazinul mobil al vicecampioanei României s-a aflat în incinta complexului sportiv “Minaur Zlatna”, iar fanii echipei lui Nicolae Dică s-au arătat interesaţi să îşi achiziţioneze suveniruri cu favoriţi lor.

Un magnet care să aibă imaginea jucătorilor de la FCSB cotă 10 lei, la fel şi un breloc. Eşarfele “roş-albaştrilor” pot fi cumpărate cu 35 de lei, fanioanele cu 20 de lei, iar o şapcă poate să fie achiziţionată cu 39 de lei.

Magazinul mobil al FCSB-ului
Magazinul mobil al FCSB-ului

Pentru fanii FCSB-ului mai îndrăzneţi, magazinul mobil are şi echipamentele pe care “roş-albaştrii” le poartă în meciurile din Liga 1 Betano, dar aceştia trebuie să scoată din buzunar nu mai puţin de 599 de lei.