News

Foto de colecţie: copilul Săpunaru, în galerie!

5 aprilie 1984. O dată pe care suporterii Rapidului nu o pot uita. Atunci s-a născut Cristian Săpunaru, un fotbalist care ulterior a devenit idol pentru suflarea giuleşteană. Deşi a îmbrăcat...
16.10.2013 | 15:09

5 aprilie 1984. O dată pe care suporterii Rapidului nu o pot uita. Atunci s-a născut Cristian Săpunaru, un fotbalist care ulterior a devenit idol pentru suflarea giuleşteană. Deşi a îmbrăcat tricoul Rapidului pentru două sezoane şi jumătate, fundaşul a intrat deja în istoria clubului pentru dragostea şi devotamentul pe care le-a arătat pentru culorile alb-vişinii. Rapidist de mic, Săpunaru început fotbalul la FC Naţional, iar în vara lui 2006 şi-a văzut visul cu ochii şi a ajuns la echipa pentru care a cîntat din tribune cînd era copil. De altfel, fundaşul era nelipsit de la meciurile giuleştenilor în copilărie. Imediat cum termina antrenamentele cu gruparea din Parcul cu Platani, “Săpun” fugea în Giuleşti pentru a vedea echipa care a adus clubului cel de-al doilea titlu din istorie. Era nelipsit la partidele de pe teren propriu sau deplasare. Mai mult, pentru a demonstra încă o data dacă mai era nevoie, fundaşul şi-a tatuat emblema Rapidului pe braţul drept.

Mergea la meciuri cu Şumudică

În copilărie, Cristian Săpunaru nu participa singur la partidele Rapidului, ci mergea însoţit de Marius Şumudică, un alt giuleştean pur-sînge. “Cînd era mic, mergea cu mine în galerie, stăteam împreună la tribuna a doua. Mă însoţea şi în deplasări, peste tot unde juca Rapidul. El atunci era junior la Progresul, stătea în zona Eroilor. Se manifesta ca un suporter adevărat, nu te mai înţelegeai cu el cînd echipa pierdea”, a dezvăluit Marius Şumudică. FANATIK a intrat în posesia unei fotografii de colecţie cu Săpunaru, copil fiind, în tribuna giuleşteană.

 

sapunaru logo

Tags: