Sport

Tahoon Nimer, șeicul care vrea să cumpere Dinamo, a petrecut la București alături de milionarul Alex Sadagorschi și de nepotul lui Ceaușescu! VIDEO

08.03.2020 | 15:33
Tahoon Nimer seicul care vrea sa cumpere Dinamo a petrecut la Bucuresti alaturi de milionarul Alex Sadagorschi si de nepotul lui Ceausescu VIDEO
Tahoon Nimer a ajuns la București pentru a cumpăra Dinamo București
ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști speră că echipa lor va intra într-o nouă eră de prosperitate, după ce Tahoon Nimer, cel care intermediază cumpărarea clubului Dinamo București de către grupul Abu Dhabi Business Development, a ajuns la București.

Nimer a petrecut alături de milionarul Alex Sadagorschi

Sâmbătă, 7 martie, Nimer s-a pozat în fața Casei Poporului dar și alături de stadionul Dinamo, o confirmare a faptului că arabii sunt puși pe treabă și doresc cu adevărat să cumpere Dinamo București de la Negoiță.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Nimer și-a petrecut noaptea în mai multe cluburi de fițe din București alături de milionarul Alex Sadagorschi și Cristi Gîrleanu, un nepot al lui Nicolae Ceaușescu, conform prosport.ro.

VIDEO CU VIZITA LUI NIMER, AICI

Prosport.ro a publicat imagini cu petrecăreții, semn că Nimer e pe mâini bune în capitală până va reuși să bată palma cu Ionuț Negoiță pentru achiziționarea clubului Dinamo.

ADVERTISEMENT
Tahoon Nimer a petrecut la București într-o companie selectă
Tahoon Nimer a petrecut la București într-o companie selectă

Abu Dhabi Business Development și-a manifestat deja intresul oficial de a cumpăra Dinamo, printr-o scrisoare deschisă, adresată conducerii clubului.

Între timp, Peluza Cătălin Hâldan încearcă să salveze echipa printr-un proiect de tip socios, denumit Programul Doar Dinamo București.

ADVERTISEMENT

Fanii au achiziționat deja 10% din acțiunile clubului și au plătit o parte din salariile restante ale jucătorilor antrenați până ieri de Dusan Uhrin.

Dinamo București trece prin cea mai neagră perioadă din istorie și arabii sunt văzuți ultima speranță a fanilor pentru a mai putea visa la performanță la nivel înalt.

ADVERTISEMENT

„Câinii” au ratat din nou play-off-ul, însă spre deosebire de anii trecuți la Dinamo se vorbește despre evitarea retrogradării, lucru de neconceput pentru gruparea dinamovistă.

  • 3 puncte o despart pe Dinamo de ultimul loc retrogradabil
ADVERTISEMENT