Fotbal intern

Talpan, noi dezvăluiri despre Becali. Ce recunoaşte patronul FCSB. Foto

05.05.2018 | 11:27
Talpan noi dezvaluiri despre Becali Ce recunoaste patronul FCSB Foto

Florin Talpan, noi dezvăluiri despre Becali şi procesul pentru marca Steaua câştigat definitiv de CSA. Acesta susţine că Gigi Becali a scris în cartea lui că numele aparţine MApN. Mai mult, Talpan este sigur că va câştiga şi procesele pentru palmares, iar patronul FCSB o să fie obligat să scoată din buzunar 37.000.000 de euro.  VEZI FOTO MAI JOS!

“Sunt foarte fericit că am ajuns la acest rezultat. Acesta este adevărul. Brandul Steaua a fost înregistrat fraudulos, cu rea credinţă. Toate documentele depuse la dosar, ca probe, arată că acordul de folosire a mărcii este pentru Asociaţie, nu către FCSB. Becali a avut nişte avocaţi… A avut o apărare foarte slabă. Nu au făcut doar să inducă în eroare instanţele. Au vorbit mult şi fără logică. Eu, dacă eram avocatul lui Becali, aş fi făcut mai multe decât avocaţii plătiţi cu sute de mii de euro.”

Ce zice Florin Talpan despre cartea scrisă de Becali în închisoare

“Nu ştiu dacă aţi citit cartea lui Gigi Becali, “Becali şi Steaua”, dar la pagina 24, alineatul 2, chiar Becali recunoaşte că numele Steaua e al Ministerului Apărării Naţionale. 

Fiind jurist am încercat să sap şi să am cât mai multe probe la dosar. Becali nu a vrut niciodată brand-ul Steaua şi a folosit marca fraudulos. Trebuia să se aştepte că se va ajunge în acest moment. Să arate Becali cum a ajuns în Liga 1. Este un club înfiinţat în 2003. Clubul Sportiv al Armatei nu le-a dat acordul de a folosi numele. FIFA şi UEFA nu cunosc în detaliu acest caz”, a spus Florin Talpan.

Talpan e sigur că va câştiga procesul pentru palmares

Pe 9 mai este doar un termen în procesul pentru recuperarea prejudiciului. Nu va fi o decizie finală. Sunt convins că vom avea şi acolo câştig de cauză. Eu voi încerca să recuperez suma de 37 de milioane de euro. Există şi un proces pentru palmares. Încă nu avem un termen de judecată. Vom face toate demersurile pentru a demonstra că palmaresul aparţine Clubului Sportiv Steaua”, a declarat Florin Talpan pentru Pro X.

Iată ce scrie în cartea lui Gigi Becali la pagina 24, alineatul 2:

“Lucrurile nu erau, însă, perfect aşezate, aşa cum zice şi expresia, era un pas înainte. Nea Viorel (n.r Păunescu) şi cu cei de la MApN au rămas cu stadionul, cu numele, cu terenurile şi clădirile, eu deţineam controlul asupra noii societăţi şi veneam cu banii. Dar era ok”.

Cartea "Becali şi Steaua", pagina 24.
Cartea “Becali şi Steaua”, pagina 24.