Sport

TAMAŞ LA STEAUA. Foto ŞOC! Cum l-au UMILIT “cîinii”, după ce a devenit STELIST

UPDATE 21:16. Tamaş a ales să semneze cu Steaua, deşi suporterii lui Dinamo l-au rugat să revină la formaţia din “Ştefan cel Mare”. Simţindu-se trădaţi, fanii “cîinilor” au ales...
15.01.2015 | 23:59
TAMAS LA STEAUA Foto SOC Cum lau UMILIT ciinii dupa ce a devenit STELIST

UPDATE 21:16. Tamaş a ales să semneze cu Steaua, deşi suporterii lui Dinamo l-au rugat să revină la formaţia din “Ştefan cel Mare”. Simţindu-se trădaţi, fanii “cîinilor” au ales să-l ironizeze pe fundaş pe site-ul ultrastei.ro cu ajutorul unei fotografii trucate, dar şi cu un mesaj la limita decenţei.

caterinca

UPDATE / Daniel Stanciu a vorbit despre cum au decurs negocierile cu Gabriel Tamaş şi a dezvăluit cum a aflat că fundaşul a ales să meargă la Steaua. “Noi îl doream pe Gabi Tamaş. La finalul anului trecut, Tamaş a vorbit cu Marius Nicuale şi i-a zis că dacă nu găseşte echipă în străinătate, atunci va veni la Dinamo. Noi am negociat cu el şi ne-a spus că ar alege Dinamo, dacă ar primi un salariu apropiat de cel pe care Steaua îl oferă. Eu l-am întrebat ce sumă vrea, am vorbit cu Ionuţ Negoiţă şi i-am spus pretenţiile fundaşului. Azi dimineaţă l-am sunat pe Tamaş şi i-am spus că sîntem de acord şi că îi vom oferi salariu pe care l-a cerut. Pe la ora 14, Gabi m-a sunat şi mi-a spus că va merge la Steaua”, a spus Daniel Stanciu la Digisport.

UPDATE / Cornel Dinu a vorbit despre transferul lui Gabi Tamaş la Steaua. Acesta a dezvăluit care este motivul pentru care fundaşul a ales să semneze cu echipa din Ghencea şi nu cu Dinamo. “Eu nu am cum să comentez acest transfer. Dinamo a făcut o ofertă la fel ca cea a Stelei, doar că el a primit o sumă de bani la semnătură, ceea ce Dinamo nu îşi putea permite. Era o sumă foarte mare, el avea nevoie de aceşti bani că are o situaţie financiară destul de proastă. Eu am vorbit cu Tamaş aseară şi i-am spus părerea mea, am insistat să vină la Dinamo, dar suma de care avea nevoie a fost decisivă pentru alegerea lui.  Pentru mine este o dezamăgire, era ca un copil al meu şi ne putea ajuta în viitor, dar avem şi noi jucători tineri care vor da randament. Escapadele îi pot afecta evoluţiile”, a spus Cornel Dinu pentru Dolcesport.

–––––––––––––––––––––––––

UPDATE / Dragoş Grigore, fostul jucător al lui Dinamo a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în legătură cu  transferul lui Gabi Tamaş la Steaua. Fundaşul lui Toulouse pare surprins de faptul că Tamaş a ales Steaua şi nu Dinamo. “E o glumă? Incredibil…”

g

UPDATE / Venirea lui Gabi Tamaş la Steaua nu este văzută cu ochi buni de fanii eternei rivale, Dinamo. Aceştia au ppostat pe un site de socializare o imagine cu fundaşul ce purta tricoul “roş-alb”, alături de care este scris şi un mesaj prin care dinamoviştii îl roagă să se întoarcă acasă, în Ştefan cel Mare.

“Gabi, ai rămas unul dintre puţinii, foarte puţinii, cîini adevăraţi. Cînd toţi se deziceau de noi, tu te mîndreai că eşti cîine pînă la moarte. La fel, noi am fost mereu lîngă tine în orice situaţie, cînd toţi te înjurau pentru viaţa ta privată. Aceste lucruri nu se uită niciodată. Nu se uită nici ceea ce ai făcut pe teren pentru noi. Vrem să te întorci la singurul loc din România unde este acasă pentru tine! E nevoie de tine aici şi acum! Tu, Marius şi Danciu sînteţi cei care trebuie să-i faceţi pe ceilalţi să înţeleagă cine e Dinamo. E momentul ca Dinamo să renască! Te iubim şi te aşteptăm acasă”, este mesajul suporterilor dinamovişti pentru Tamaş.

10915239_592363567531140_787098578281472735_n

TAMAŞ LA STEAUA. Fostul jucător al lui Dinamo, Florentin Petre a vorbit pentru FANATIK.RO despre transferul lui Gabriel Tamaş la Steaua. Acesta a recunoscut că nu se aştepta să afle această veste, dar este sigur că decizia a fost luată cu mintea, pentru bani, nu cu sufletul.

“Tamaş la Steaua? Nu îmi vine să cred!(începe să rădă). E nebun! Am fost colegi atîţia ani la Dinamo şi sîntem şi prieteni, dar nu mă aşteptam la aşa ceva. Probabil că i-au făcut o ofertă foarte bună, i-au dat un salariu mare pe care Dinamo la ora actuală nu-l putea oferi. O să fie o frustrare în rîndul fanilor, dar are trebui să ne uităm la ce se întîmplă în străinătate.  Acolo jucătorii schimbă echipele fără probeme. Nu trebuie să îl judecăm, omul a ales cu mintea, nu cu sufletul”, a spus Florentin Petre în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO.

TAMAŞ LA STEAUA. Prima REACŢIE a fundaşului!

Tamaş la Steaua. L-a înjurat pe Gigi! “S-a DEZLĂNŢUIT!”

TAMAŞ LA STEAUA. “Nu era în vederile noastre!”

TAMAŞ LA STEAUA. “E dorinţa lui să joace în Ghencea. Semnăm actele”

TAMAŞ LA STEAUA. “Va fi un mare cîştig pentru Steaua, e un lider în vestiar!”

EXCLUSIV! Tamaş, la Steaua! Detaliile contractului!

TAMAŞ LA STEAUA. Şi-a făcut genunchiul praf! Vezi imagini în EXCLUSIVITATE după operaţia suferită