Gabi Tamaş riscă PUŞCĂRIA! Vezi decizia de miercuri a instanţei

UPDATE 15:35 / Asociaţia de locatari şi-a retras plîngerea în acest caz. Nu, însă, şi cei doi poliţişti, care s-au constituit părţi civile în acest dosar. Tamaş nu a declarat nimic în...
04.12.2013 | 13:56
Gabi Tamas risca PUSCARIA Vezi decizia de miercuri a instantei
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:35 / Asociaţia de locatari şi-a retras plîngerea în acest caz. Nu, însă, şi cei doi poliţişti, care s-au constituit părţi civile în acest dosar. Tamaş nu a declarat nimic în faţa judecătorilor. Cazul a fost amînat pentru ianuarie 2014, perioadă în care instanţa va readministra probele. De precizat că fundaşul nu a recunoscut faptele comise. “În cazul variantei de recunoaştere nu există achitare”, a spus George Moloman, avocatul lui Tamaş. Cei doi poliţişti au decis să continue procesul  după ce au fost jigniţi ca la uşa cortului de fotbalist în momentul în care aceştia l-au ridicat din scara de bloc pe care a distrus-o.

––––––––––––

Gabi Tamaş răspunde azi judecătorilor de la Juecătoria sector 1 pentru invidentul provocat la sfîrşitul lunii mai, în care a provocat un scandal fără precedent pentru un fotbalist romîn, vandalizînd o scară de bloc de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, spărgînd geamul unei uşi. Jucătorul, convocat atunci pentru naţionala României, a fost încătuşat pentru că era foarte agitat şi în stare de ebrietate. Oamenii legi au acţionat ca urmare a unui apel la serviciul 112.

ADVERTISEMENT

Fundaşul român riscă ani buni de închisoare, fiind trimis în judecată şi acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice, distrugere şi sfidarea legilor judiciare. În proces se regăsesc şi doi poliţişti care au participat la acea acţiune, ce se constituie în părţi vătămate.

Internaţionalul recunoscut pentru viaţa sa extrasportivă a cerut ca procesul să se transforme într-unul secret, cu uşile închise, întrucît îi poate afecta imaginea şi, ulterior, semnarea unui contract cu un club de fotbal.

ADVERTISEMENT

tamassss

 

VEZI VIDEO: