Fotbal intern

Scandal cu Tamaş şi Bourceanu la petrecerea Stelei! Ce zic jucătorii

Alex Bourceanu a aniversat 12 ani de căsnicie alături de soţia sa şi a organizat o petrecere la un restaurant din Herăstrău. La eveniment au participat mai mulţi jucători de la Steaua, printre...
24.02.2015 | 17:01
Scandal cu Tamas si Bourceanu la petrecerea Stelei Ce zic jucatorii
ADVERTISEMENT

Alex Bourceanu a aniversat 12 ani de căsnicie alături de soţia sa şi a organizat o petrecere la un restaurant din Herăstrău. La eveniment au participat mai mulţi jucători de la Steaua, printre care Alex Chipciu, Gabi Iancu şi Guilherme. Conform gsp.ro, între Tamaş şi fratele lui Bourceanu a izbucnit un conflict, iar totul a degenerat într-o bătaie între cei doi. În altercaţie au intervenit mai mulţi prieteni din Galaţi ai mijlocaşului, care au ieşit foarte şifonaţi. Pentru a evita un scandal şi mai mare, aceştia din urmă au evitat să depună plîngere la poliţie.

După apariţia ştirii, cei implicaţi au reacţionat şi au negat că s-ar fi petrecut ceva ieşit din comun la petrecerea lui Bourceanu.

ADVERTISEMENT

“Este o prostie şi o răutate. Aseară am sărbătorit toţi în linişte cei 12 ani de căsnicie ai lui Alex Bourceanu. Am stat împreună pînă la ora 11 seara. Eu şi soţia mea am plecat acasă la Alex, exact unde sînt şi în acest moment. Este foarte urît să dai asemenea ştiri, dar deja m-am obişnuit cu răutatea celor din România”, a declarat Tamaş, conform contului de facebook al Stelei.

La rîndul lui, Bourceanu a precizat: “Urît din partea lor că au aruncat aşa ceva pe piaţă. Am sărbătorit alături de prieteni 12 ani de căsnicie. Sîntem o familie la Steaua şi orice ar încerca să scrie presa nu ne interesează. Ne-am simţit bine cîteva ore, între prieteni şi atît! Nimeni nu şi-a împărţit pumni sau ce prostii au mai apărut”.

ADVERTISEMENT

Adina Bourceanu, soţia lui Alex a făcut şi ea precizări: “Îmi pare rău de răutăţile care au apărut. Am postat mai multe poze de la petrecere. A fost foarte frumos, am sărbătorit şi ne-am simţit bine. Acum am simţit nevoita să pun astea, măcar prietenii noştri să vadă care sînt relaţiile între noi. Era frumos să fim felicitaţi pentru aniversare şi atît. Am fost şi sîntem în continuare prieteni cu Gabi Tamaş şi cu toţi cei care au fost prezenţi aseară. Le mulţumim că au fost alături de noi”.