“BAD BOY” Tamaş, de MÎNĂ cu PĂRINŢII la negocieri cu o echipă din Liga 1!

După despărţirea de CFR Cluj, Gabi Tamaş a fost foarte aproape să parafeze o înţelegere cu Hoverla Ujgorod, din prima ligă ucraineană. Negocierile nu s-au finalizat din cauza pretenţiilor...
13.01.2014 | 11:15
BAD BOY Tamas de MINA cu PARINTII la negocieri cu o echipa din Liga 1

După despărţirea de CFR Cluj, Gabi Tamaş a fost foarte aproape să parafeze o înţelegere cu Hoverla Ujgorod, din prima ligă ucraineană. Negocierile nu s-au finalizat din cauza pretenţiilor fotbalistului, care dorea o înţelegere pe numai şase luni. În continuare şomer, fundaşul s-a reorientat spre Liga I şi a primit o super ofertă de la liderul Ligii I, Astra Giurgiu. Deşi iniţial a bătut palma cu gruparea patronată de Ioan Niculae, Tamaş nu a mai răspuns la telefon atunci cînd trebuia să semneze contractul, gest care i-a lăsat un gust amar finanţatorului Astrei. “Ne-a interesat foarte mult Tamaş, chiar i-am făcut o ofertă concretă. Din păcate, a avut termen pînă duminica trecută să ne dea un răspuns, însă nu a făcut-o. Mai mult, nici nu ne-a răspuns la telefon. Acum nu-l mai dorin, îi urmăm multă sănătate. A venit cu părinţii la negocieri, i-am oferit un contract foarte bun, pe care l-a acceptat. Însă probabil se visează la grupări de renume din Anglia, iar Astra este un club prea mic pentru el. Ar fi trebuit să se comporte altfel, mai ales că i-am oferit şansa de a reveni în circuit după mai bine de şase luni de inactivitate”, a spus Ioan Niculae pentru FANATIK.

Visează la un contract în campionatul Angliei

Imediat după ce a refuzat Astra, impresarul Florin Manea a plecat în Albion, unde încearcă să-i găsească o formaţie lui Tamaş. Fundaşul este dorit în Championship, iar Millwall şi Doncaster sînt cele mai insistente. Dacă va ajunge la un acord cu vreuna dintre grupări, fostul internaţional ar urma să aibă un salariu de 8.000 de lire pe săptămînă. “Vom semna o înţelegere valabilă şase luni. Nu am vrut să mergem în Ucraina şi consider că a doua ligă din Anglia este mult mai puternică decât prima ligă din Ucraina. Plus că mai este dorit şi de o echipă din Liga I”, a spus Florin Manea.

ioan_niculae