Fotbal intern

Toto Tamuz nu mai merge la Konyaspor. “Eu ştiu că are ofertă din China!”

UPDATE: 12:30 / Mircea Rednic a dezvăluit că Toto Tamuz nu o să mai plece la Konyaspor, transferul atacantului a picat pe ultima sută de metri. Acesta a declarat că israelianul are oferte şi din...
30.01.2015 | 12:40
Toto Tamuz nu mai merge la Konyaspor Eu stiu ca are oferta din China

UPDATE: 12:30 / Mircea Rednic a dezvăluit că Toto Tamuz nu o să mai plece la Konyaspor, transferul atacantului a picat pe ultima sută de metri. Acesta a declarat că israelianul are oferte şi din China şi sînt şanse mari să ajungă acolo.

“Am înţeles că a picat transferul la Konyaspor, ştiu că are oferte şi din China. Totul depinde de el”, a spus Rednic pentru Dolcesport.

–––––––––––––––––––––––––––

Toto Tamuz este aproape să devină coleg cu Marica şi Torje la Konyaspor şi deja a efectuat vizita medicală la Istanbul. Golgheterul Petrolului a explicat, însă, că nu poate să plece momentan de la Petrolul pentru că aşteaptă să îşi primească restanţele financiare înainte.

“Eu aş vrea să merg să joc la Konya, am şi venit la Istanbul pentru a face nişte teste medicale. Dar nu pot să semnez cu nici o echipă în acest moment, deoarece înainte de toate trebuie să îmi recuperez banii pe care îi am de primit de la Petrolul. Pot spune că este vorba despre o sumă foarte mare, pe care cei de la Petrolul nici măcar nu o au. Altfel poate aş fi putut să renunţ. Momentan Petrolul mă ţine blocat, lucrurile nu mai depind de mine. Agentul şi avocatul meu sînt în discuţii pentru ca lucrurile să se rezolve în cel mai scurt timp”, a explicat Tamuz în exclusivitate pentru FANATIK.RO. 

Fotbalistul israelian este sceptic în privinţa şanselor sale de a mai continua la Petrolul, dar are un mesaj pentru fanii ploieşteni. “Situaţia la club este foarte grea în acest moment, iar nimeni nu a venit să ne spună că lucrurile s-ar putea îndrepta în următoarea perioadă. Mi-a plăcut foarte mult să joc la Petrolul, fanii sînt extraordinari şi vreau să le mulţumesc pentru încrederea acordată. Nu cred că voi mai continua aici, dar este important de precizat că în acest moment eu sînt jucător la Petrolul şi aştept ca lucrurile să se rezolve”, a mai spus Tamuz pentru FANATIK.RO.

Vrea să ia şi el din banii de transfer

Toto Tamuz speră să recupereze cît mai mult din banii pe care i-ar mai avea de încasat din restanţele salariale şi bonusurile de performanţă, iar pentru asta încearcă să se asigure că în înţelegerea dintre cele echipe va conţine şi o clauză în care ploieştenii să se oblige ca din banii încasaţi de la Konya să îşi plătească şi datoriile faţă de jucător. Aproximativ 1,5 milioane ar urma să primească Petrolul de la formaţia turcă, iar jucătorul ar avea de primit aproape 150.000 de euro. De partea cealaltă, oficialii ploieşteni încearcă să pună presiune pe fotbalist şi îl avertizează că acceptă transferul doar dacă atacantul renunţă la bani.