News

Tânără moartă, după ce a vrut să facă un selfie pe un tren din Chitila. Era însoțită de profesor și de colegi

20.04.2019 | 08:18
O studentă a fost electrocutată după ce s-a urcat pe un vagon să facă un selfie!

Caz șocant petrecut în Chitila. Moda selfiurilor făcute în condiții extreme face o nouă victimă. Tânăra urma cursurile de la Universitatea de Arhitectură din București. Aceasta s-a urcat pe un vagon pentru a-și face o poză la înâlțime. Fata a fost electrocutată! Salvatorii,veniți la fața locului pentru a acorda primele îngrijiri, au susținut că aceasta nu mai avea nicio șansă. Din nefericire, este al doilea caz de electrocutare în condiții de neimaginat de săptămâna asta.

O studentă a fost electrocutată după ce s-a urcat pe un vagon să-și facă un  selfie

Tragedie în triajul Chitila! Același tipar omoară zeci de copii și tineri. Moda selfi-urilor nu încetează să facă victime. O tânără în vârstă de 23 de ani, studentă la Universitatea de Arhitectură București, a urcat pe un vagon pentru a-și face un selfie. Din nefericire, în momentul în care fata imortaliza priveliștea, s-a format un arc electricc, iar tânăra a murit pe loc.

Studenta nu era sigură, ci se afla într-un tur de studiu, împreună cu alți 14 colegi și cu profesorul ei. La un moment dat, s-a îndepărtat de grupul cu care venise și a urcat pe un vagon. Un voluntar SMURD care locuiește aproape de calea ferată a venit să-i acorde primele îngrijiri dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

O studentă a decedat după ce s-a urcat pe un vagon să-și facă un selfie
O studentă a decedat după ce s-a urcat pe un vagon să-și facă un selfie

“Avea un traumatism cranian”

“Am găsit-o cu un aparat de fotografiat după gât. Am evaluat persoana, avea un traumatism cranian incompatibil cu viaţa, în urma unei electrocutări de pe garnitura de tren”

, a declarat Dumitru Marian, voluntar SMURD.

Vreo cinci cazuri ştiu. Şi dintre toţi, un singur copil a scăpat cu viaţă, în rest toate cazurile s-au soldat cu deces. Nu înţeleg de ce ei nu sunt conştienţi de riscurile la care se supun, a mărturisit șocată o localnică.

Tags: