News

Tatăl Alexandrei Stan, executat silit!

În timp ce fiica sa umblă prin instanţe pentru a se răfui cu fostul impresar Marcel Prodan, tatăl Alexandrei Stan se luptă cu autorităţile române....
09.02.2016 | 12:32

În timp ce fiica sa umblă prin instanţe pentru a se răfui cu fostul impresar Marcel Prodan, tatăl Alexandrei Stan se luptă cu autorităţile române.

George Stan nu a avut prea mult noroc, însă, astfel că acum este executat silit de Primăria din Valu lui Traian.

ADVERTISEMENT

Potrivit ziarului Atitudinea, George Stan a formulat, pe 15 decembrie 2015, o acţiune în instanţă împotriva Primăriei Valu lui Traian, prin Serviciul de impozite şi taxe locale. Obiectul acţiunii: contestaţie la executare.

Cel mai probabil, George Stan nu şi-a îndeplinit obligaţiile de contribuabil, fapt pentru care administraţia locală a demarat procedurile de executare împotriva sa pentru recuperarea debitului.

ADVERTISEMENT

Tatăl Alexandrei Stan a pierdut, însă, procesul. Judecătoria Constanţa i-a anulat cererea pe 21 ianuarie. ”Anulează cererea formulată de către reclamant George Stan având ca obiect contestaţie la executare. Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea se depune la Judecătoria Constanţa“, se arată în minuta Judecătoriei.

Sursa: libertatea.ro