Premier League

Tatăl lui Neymar, motivul pentru care brazilianul nu a fost transferat de Manchester United! Au contat și problemele pe care le face jucătorul

16.10.2019 | 20:26
Tatal lui Neymar motivul pentru care brazilianul nu a fost transferat de Manchester United Au contat si problemele pe care le face jucatorul
Tatăl lui Neymar, motivul pentru care jucătorul nu a fost transferat de Manchester United. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Neymar de la PSG în vara trecută a reprezentat una dintre telenovelele sezonului în fotbalul european. Rând pe rând, brazilianul a fost dat ca și vândut la Real Madrid sau Barcelona, însă în final a rămas la Paris. Presa engleză de miercuri dezvăluie însă că Manchester United ar fi putut rezolva achiziția lui Neymar, însă englezii au analizat în detaliu viața și anturajul jucătorului, iar în final au renunțat la mutare.

Tatăl lui Neymar, motivul pentru care jucătorul nu a fost transferat de Manchester United

Neymar s-a arătat disperat să plece de pe Parc des Princes în inter-sezon. Deși Barcelona și Real Madrid au fost cele mai vehiculate destinații, Mail Online scrie că Manchester United putea să producă surpriza și să-l aducă pe brazilian în Premier League. După o analiză în detaliu a evoluție lui Neymar pe teren, în afara lui, dar și după o observație a anturajului jucătorului, englezii au renunțat la transfer.

ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor britanici, factorul decisiv care a dus la căderea transferului lui Neymar la Manchester United a fost tatăl jucătorului. Neymar Santos este văzut de oficialii lui United ca fiind un om ”obsedat de bani”, care urmărește numai propriile interese și nu cele ale clubului la care evoluează fiul său.

  • 180.000.000 de euro este cota lui Neymar Jr. pe Transfermarkt.
Tatăl lui Neymar, motivul pentru care jucătorul nu a fost transferat de Manchester United
Tatăl lui Neymar, motivul pentru care jucătorul nu a fost transferat de Manchester United. Sursa foto: hepta.ro

Neymar, considerat și el un jucător-problemă de oficialii lui Manchester

Neymar, cel mai scump fotbalist din istorie și unul dintre cei mai buni fotbaliști din ultimul deceniu, este considerat de cei de la Manchester United un jucător care poate destabiliza orice vestiar. Englezii nu-l văd pe Neymar un fotbalist dedicat 100% clubului la care evoluează, precum sunt Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, ci un fotbalist individualist, care urmărește numai propriul succes, obiectiv primordial fiind câștigarea Balonului de Aur.

ADVERTISEMENT

Presa britanică mai scrie că United se va reorienta în luna ianuarie pe piața transferurilor și va încerca să rezolve transferurilor altor jucători de atac din Europa. Pe listă sunt Mario Mandzukic, Callum Wilson și Moussa Dembele.