Halep senior e disperat! Telefoanele sună NON-STOP!

Succesele Simonei Halep curg pe bandă rulantă, sportiva din Constanţa fiind, probabil, cea mai în formă jucătoare din circuitul WTA. Cum performanţele din teren sînt dublate şi de un discurs...
12.07.2014 | 00:57
Halep senior e disperat Telefoanele suna NONSTOP
ADVERTISEMENT

Succesele Simonei Halep curg pe bandă rulantă, sportiva din Constanţa fiind, probabil, cea mai în formă jucătoare din circuitul WTA. Cum performanţele din teren sînt dublate şi de un discurs pe măsură, adică modest şi aşezat, atenţia din jurul româncei creşte exponenţial. Tocmai de aceea, cum era şi de aşteptat, imaginea Simonei a început să atragă din ce în ce mai tare, dar efectul popularităţii sportivei a stricat liniştea din casa familiei Halep.

Cu o poveste cumva tipică, ca a oricărui sportiv care ia racheta în mînă în România şi încearcă marea profesionismului cu degetul, copilăria Simonei Halep a pigmentată cu destule episoade provocate de neajunsurile financiare. Cu o ambiţie rar întîlnită, jucătoarea ce acum ocupă locul 3 în clasamentul WTA a reuşit să îşi tragă puterea din sacrificiile făcute de părinţi pentru a-i susţine traiectoria ascendentă în tenis, iar acum ea a ajuns cea care-i întreţine pe cei care i-au dat viaţă. Iar lucrurile pot sta din ce în ce mai bine pe plan financiar pentru familia Halep.

ADVERTISEMENT

TENIS FEMININ:ROMANIA-SERBIA, FED CUP (20.04.2014)

Tatăl lui Halep e asaltat cu oferte

O finală la Roland Garros, o semifinală la Wimbledon, dar şi alte performanţe notabile în turneele puternice care s-au desfăşurat în 2014 au propulsat-o pe Halep în prim-planul tenisului mondial. Şi nu doar acolo, ci şi în atenţia celor mai importante branduri din România. Iar acestea nu vor să piardă vremea. De teama că Halep ar putea ajunge şi mai sus de-atît, numele importante de pe piaţa din România se zbat să obţină semnătura Simonei pe contractele publicitare cu ajutorul cărora vor să-şi promoveze imaginea. Totuşi, cel care are cel mai mult de suferit este tatăl sportivei, Stere. De cînd s-a întors din Anglia, de la Wimbledon, telefonul acestuia sună tot timpul. „Nu mai pot, pe cuvînt! Mă sună toată lumea, nici nu ştiu de unde fac rost de numărul meu”, s-a plîns acesta într-un cerc de apropiaţi. Tocmai pentru că nu vor să se grăbească să ia o decizie pripită, mai ales că jucătoarea se anunţă a fi şi mai performantă decît pînă acum, Halep senior şi staff-ul Simonei au decis că e cazul să mai aştepte şi să nu semneze o înţelegere care în timp s-ar putea dovedi dezavantajoasă.

Numărul de telefon al Simonei – secret de stat

Interesant este că încă dinainte să explodeze în circuitul WTA, Simona era o prezenţă destul de discretă. De aceea, în urmă cu trei ani şi-a închis toate conturile pe care le avea pe reţelele de socializare şi a încercat să se ţină cît mai departe de viaţa publică. În plus, numărul ei de telefon este un subiect tabu pentru apropiaţi, Halep neavînd încredere să-l încredinţeze oricui. Acesta este şi motivul pentru care în acest moment toate agenţiile de publicitate aleargă disperate după contactul Simonei şi, probabil fără să aibă succes, au ajuns să-l dispere pe Stere Halep.

ADVERTISEMENT

3.202.775 de dolari a cîştigat Halep în primele şase luni ale anului din turnee

5.249.922 de dolari este totalul cîştigurilor Simonei în întreaga carieră

15 meciuri a cîştigat sportiva din Constanţa în cele trei Grand Slamuri ale anului

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!