Pariuri sportive

Te-ai decis ce pariezi Duminică în Liga 1? Iată analizele noastre pentru meciurile Poli Iaşi–Gaz Metan şi Dinamo–FC Botoşani!

Duminică avem două meciuri cu un grad de predictibilitate destul de ridicat în Liga 1. Poli Iaşi primeşte vizita lui Gaz Metan Mediaş, o partidă între două echipe în căutare de formă, iar...
23.07.2017 | 14:55
Teai decis ce pariezi Duminica in Liga 1 Iata analizele noastre pentru meciurile Poli IasiGaz Metan si DinamoFC Botosani

Duminică avem două meciuri cu un grad de predictibilitate destul de ridicat în Liga 1. Poli Iaşi primeşte vizita lui Gaz Metan Mediaş, o partidă între două echipe în căutare de formă, iar Dinamo le va fi gazdă celor de la FC Botoşani, care au obţinut un rezultat bun în prima rundă în faţa unei formaţii cotate cu şanse mari la titlu.

Elevii lui Cosmin Contra au ocazia să revină pe primul loc în clasament, însă totodată dinamoviştii trebuie să se menajeze şi pentru partida de joi pe care o vor disputa în preliminariile Europa League, în compania lui Athletic Bilbao.

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN LIGA 1, VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

CSM Poli Iaşi vs. Gaz Metan Mediaş

Duminică 23 iulie, Iaşi, ora 18:30

Fanatik - Te-ai decis ce pariezi Duminică în Liga 1 Iată analizele noastre pentru meciurile P_

Flavius Stoican nu a început deloc bine sezonul pe banca lui Poli Iaşi, pierzând fără drept de apel cu scorul de 0-2 în faţa celor de la CS U Craiova. Pe lângă cele două goluri, oltenii au mai avut şi două bare, dar şi alte ratări importante; Ieşenii ar fi putut ieşi mult mai şifonaţi din acest meci.

Lipsa automatismelor în jocul lui Poli Iaşi s-a văzut pe tot parcursul partidei, întrucât elevii lui Flavius Stoican nu şi-au creat situaţii de a marca şi au trimis numai 5 şuturi, dintre care niciunul nu a ameninţat poarta apărată de Calancea. De altfel, craiovenii au avut o posesie de 78% în prima repriză a acestui joc, lucru care spune multe despre jocul slab al oaspeţilor.

Fanatik - Te-ai decis ce pariezi Duminică în Liga 1 Iată analizele noastre pentru meciurile P_ (2)

Nici Gaz Metan nu a avut un debut de sezon reuşit. Medieşenii au fost învinşi cu scor de neprezentare pe terenul campioanei în exerciţiu a Ligii 1, FC Viitorul. Cristi Pustai are de asemenea o echipă schimbată aproape în totalitate faţă de cea din sezonul trecut. Totuşi, jocul găzarilor a fost poate ceva mai reuşit decât cel al lui Poli Iaşi, dacă este să luăm în calcul faptul că Danci a trimis o lovitură liberă în bara transversală şi că echipa medieşeană a avut şi alte două mari ocazii de a marca.

Există foarte multe similitudini între cele două echipe: ambele au loturi substanţial schimbate faţă de sezonul trecut, lucru care explică şi lipsa de omogenitate, dar şi sterilitatea atacurilor celor două formaţii. De aceea, pariul Sub 2.5 goluri în meci are o cotă de numai 1.61 la Unibet. Nici pariul pe rezultatul de egalitate la finalul primei reprize, care primeşte o cotă de 2.00 la Sportingbet nu este de neglijat.

Dinamo vs. FC Botoşani

Duminică 23 iulie, Bucureşti, ora 18:30

Fanatik - Te-ai decis ce pariezi Duminică în Liga 1 Iată analizele noastre pentru meciurile P_ (3)

Dinamo s-a impus cu scorul de 0-3 la Ploieşti, în prima partidă a acestui sezon, disputată în compania nou-promovatei Juventus Bucureşti, însă partida a fost poate ceva mai echilibrată decât o arată rezultatul final. Deşi elevii lui Daniel Opriţa s-au descurcat bine şi au avut câteva ocazii de a marca, totul s-a năruit însă în minutul 53, atunci când mijlocaşul Mădălin Mihăescu a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat; Până în acel moment, Dinamo conducea cu 0-1, însă jocul nu părea decis.

Cu toate că echipa sa a început cu dreptul acest sezon de Liga 1, Cosmin Contra nu va lipsit de griji, întrucât Paul Anton tocmai s-a accidentat într-o partidă amicală şi nu va putea fi titular în următoarea partidă.

Fanatik - Te-ai decis ce pariezi Duminică în Liga 1 Iată analizele noastre pentru meciurile P_ (4)

FC Botoşani a obţinut un punct neaşteptat pe teren propriu în faţa celor de la CFR Cluj. Chiar dacă CFR a fost defavorizată de arbitrii pe final de meci şi a jucat ultimul sfert de oră cu un om în minus, rezultatul final: 1-1 i-a surprins pe specialişti, care îi vedeau pe ardeleni favoriţi la lupta pentru titlu.

Elevii lui Constantin Enache au profitat de lipsa de omogenitate din lotul adversarilor. Moldovenii au avut o posesie mai bună în ambele reprize şi au trimis mult mai multe şuturi spre poartă decât clujenii. În minutul 76, atacantul Daniel Popa a trimis mingea cu capul la câţiva centimetri de poarta apărată de Vâtcă, consemnând ultima mare ratare a gazdelor.

Chiar dacă ambele echipe par să aibă o formă bună, trebuie să ţinem cont de faptul că FC Botoşani a câştigat o singură partidă oficială în deplasare din Octombrie 2016 şi până în prezent. Şi din aceste considerente, victoria lui Dinamo a primit o cotă de 1.44 la Betfair. Luând în calcul faptul că Dinamo urmează să dea piept cu Athletic Bilbao joi în preliminariile Europa League, anumiţi pariori se pot orienta către ponturile: Sub 2.5 goluri în meci, la o cotă de 1.85 la Betano şi chiar pe un rezultat la egalitate, la o cotă de 4.35 la Netbet.

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ O OFERTĂ BOGATĂ PE MECIURILE DIN LIGA 1! DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenţă Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016