News

Talentele ascunse ale “Bebeluşei” Ioana Petric

După plecarea lui Mihai Găinuşă şi a lui Codruţ Kegheş de la “Cronica Cârcotaşilor”, echipa emisiunii de la Prima TV a căpătat un plus de sex-appeal. “Bebeluşa” Ioana Petric,...
07.11.2014 | 10:39

După plecarea lui Mihai Găinuşă şi a lui Codruţ Kegheş de la “Cronica Cârcotaşilor”, echipa emisiunii de la Prima TV a căpătat un plus de sex-appeal. “Bebeluşa” Ioana Petric, avansată de la dansatoare la coprezentatoare, a adus emisiunii farmec şi, cu siguranţă, un plus de audienţă.

ioana_24_535ed00f20

Vreme de şapte ani, Ioana a “decorat” platoul “Cronicii”, ca “bebeluşă”, apoi, echipa s-a prins că fata poate mai mult. Dincolo de frumuseţe şi de talentul la dans, roşcata de 24 de ani ascunde şi o minte brici. A terminat Dreptul, dar a înţeles destul de repede că locul ei nu e într-un birou sobru de avocatură. Luase microbul televiziunii!

A găsit asemănări între dans şi avocatură

Pare o distanţă ca de la Pământ la Lună între studiile Ioanei şi profesia aleasă până la urmă, însă tânăra a găsit câteva asemănări… amuzante între ele: bara şi fusta scurtă: “Avocatul nu va fi niciodată judecat pentru că prestează la bară, în timp ce o dansatoare va fi întotdeauna blamată, chiar dacă nu o face. Plus că dacă ai picioare frumoase, o fustă scurtă e apreciată, indiferent de încadrarea din cartea de muncă”.

ioana-petric

Cum Ioana a intrat la 17 ani în televiziune, perioada facultăţii s-a suprapus cu aceea în care a dansatla “Cronică”, dar spune că asta nu i-a creat probleme nici cu profesorii, nici cu colegii. “Am fost o studentă-model, nu am dansat în fustiţă scurtă pe mesele din sălile de curs, deci nu au avut ce să-mi reproşeze”, a explicat ea.

În ce-i priveşte pe părinţi, care se află la Cluj, de unde este originară roşcata, ei au fost fericiţi că fata lor a ales televiziunea în detrimentul avocaturii, pentru că astfel o văd săptămânal, nu doar când se întoarce acasă, de Crăciun şi de Paşte.

Se înţelege bine cu vechii «cârcotaşi»

ioana_07_d9afe43e91

Ioana a rămas în relaţii bune cu foştii “cârcotaşi”, care acum sunt “cusurgii”, şi cu Bebeluşa Oana: “Cu Mihai Găinuşă şi cu Codruţ Kegheş m-am înţeles mereu foarte bine. Am observat că nu mai suntem prieteni pe Facebook, dar sper să fie doar o eroare a reţelei de socializare. Cu Oana vorbesc când ne întâlnim prin televiziune sau pe la diverse evenimente. Avem o relaţie OK”.

Nu are iubit

În viaţa personală, Ioana nu este atât de împlinită cum este pe plan profesional. Deşi e tânără, frumoasă şi… devreme acasă, nu a găsit încă bărbatul potrivit pentru ea. Aşa că, momentan, împarte locuinţa doar cu Marcel, un motan plin de personalitate.

E pictor amator

“Pictez de mică. Am făcut nişte cursuri, am participat la con­cursuri şi la expoziţii. Acum am mai rărit-o, că e prea mare deranjul. Obişnuiam să fac asta pentru deconectare şi relaxare”, ne-a povestit Ioana despre hobby-ul ei.

SURSA: libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!