News

Temperatura apei mării pentru săptămâna 27 august – 1 septembrie. Câte grade va avea Marea Neagră în funcție de stațiune

27.08.2019 | 10:40
Temperatura apei marii pentru saptamana 27 august  1 septembrie Cate grade va avea Marea Neagra in functie de statiune
Apa Mării Negre este numai bună pentru bălăceală. Sursa foto: infosudest.ro

Chiar dacă vara este pe sfârșite, apa Mării Negre continuă să înregistreze valori termice numai bune pentru cei care și-au programat vacanța în această perioadă. Hidrologii au actualizat prognoza pentru săptămâna 27 august-1 septembrie, iar veștile sunt îmbucurătoare. Astfel temperatura apei se va menține la pragul de 25 grade, nefiind afectată de o eventuală răcire ușoară a vremii.

Temperatura apei mării este ideală pentru bălăceală

Dacă ultima parte a lunii august te găsește pe litoralul românesc, în căutarea unor momente de relaxare binemeritate, nu trebuie să își faci nicio grijă în privința condițiilor meteo. Vremea se anunță caniculară, cu temperaturi  ce pot depăși 35 de grade Celsius, iar apa Mării Negre este ideală pentru bălăceală.

Hidrologii mențin o estimare de până la 25 grade Celsius pentru majoritatea stațiunilor în intervalul 27 august-1 septembrie. În zilele de weekend, nu este exclus ca temperatura apei să atingă pragul de 27 grade, în special pentru stațiunile din sudul litoralului.

Temperatura apei Mării pentru ultima parte a lunii august. Sursa foto: ziuadeconstanta.ro
Temperatura apei Mării pentru ultima parte a lunii august. Sursa foto: ziuadeconstanta.ro

Temperatura apei mării în Mamaia

În Mamaia, temperaturile vor fi cuprinse între 23 și 25 de grade Celsius, iar spre finalul săptămânii apa mării se va încălzi simțitor. În primele patru zile, apa va avea 21-22 de grade Celsius, iar în zilele următoare, vineri, sâmbătă și duminică va atinge 25-29 de grade Celsius, conform estimărilor furnizate de specialiști.

Temperatura apei mării în Eforie Nord

Cerul va fi mai mult noros în primele patru zile ale săptămânii în stațiunea Eforie Nord unde există șanse să apară și câțiva stropi de ploaie, mai ales în timpul nopților. De vineri se încălzește și aici, temperaturile atingând valori de până la 29 grade Celsius. Temperatura apei va oscila la rândul său, între 22 și 25 de grade.

Temperatura apei mării în Costinești

La Costinești vom ave parte de valori ceva mai scăzute pentru primele trei zile ale intervalului. Vor fi maximum 24 de grade, însă weekend-ul aduce valori ceva mai mari, de până la 30 de grade Celsius. Temperatura apei va fi cuprinsă între 23 și 25 de grade.

Temperatura apei mării în Neptun

Cea mai caldă zi în Neptun va fi duminică, 1 septembrie, când mercurul din termometre va indica valori de până la 32 de grade Celsius. Hidrologii anunță o temperatură a apei Mării Negre de 26 de grade în weekend.

Temperatura apei mării în Vama Veche

Cu excepția zilei de marți, când sunt așteptate ploi în special după amiaza, restul zilelor se anunță extrem de plăcute din punct de vedere meteorologic. În weekend, cerul va fi senin, iar  temperaturile vor depăși pragul de 31-32 de grade Celsius. În această stațiune, apa mării va înregistra cea mai mare creștere, de până la 26-27 de grade.

 

Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece...
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece ani mai mică decât selecţionerul României
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Florin Niță, portarul Naționalei, nevoit să muncească în fabrică pentru mâncare
Florin Niță, portarul Naționalei, nevoit să muncească în fabrică pentru mâncare
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României