Fotbal international

Lumea tenisului în şoc. O jucătoare din Top 100 WTA a anunţat că este lesbiană

Lumea tenisului se află în şoc după ce jucătoarea suedeză de tenis Johanna Larsson, în vârstă de 29 de ani, a anunţat, miercuri, că este lesbiană. Ocupanta locului 80 în clasamentul WTA...
14.09.2017 | 17:45
Lumea tenisului in soc O jucatoare din Top 100 WTA a anuntat ca este lesbiana

Lumea tenisului se află în şoc după ce jucătoarea suedeză de tenis Johanna Larsson, în vârstă de 29 de ani, a anunţat, miercuri, că este lesbiană. Ocupanta locului 80 în clasamentul WTA de simplu şi 45 în cel de dublu a precizat că a întârziat să facă acest anunţ deoarece i-a fost teamă că îşi va pierde sponsorii, a anunţat cotidianul Marca.

“Sunt lesbiană şi nu am spus asta mai înainte de teamă să nu pierd sponsorii. Viaţa mea a fost o minciună oribilă. Cariera mea depindea de alte persoane şi nu aveam curajul de a arăta cine sunt cu adevărat”, a afirmat sportiva. Larsson a fost de trei ori adversara Simonei Halep, ultima dată în 2011. Halep a câştigat prima confruntare cu suedeza, în 2008, la Kristienhamm, însă a pierdut celelale două meciuri, în 2010 la Biberach şi în 2011 la Dallas. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Tenis – Iubita lui Larsson este o jucătoare de golf

Johanna Larsson a avut mai multe adversare românce în acest an, între care Irina-Camelia Begu la Madrid (învingătoare Begu) şi Monica Niculescu la Miami (învingătoare Larsson). Iubita ei este Amanda Strang, jucătoare de golf , cu care a apărut împreună într-o emisiune de televiziune în care a făcut anunţul.

Jucătoarea suedeză are în palmares un titlu la simplu (2015, Bastad) şi zece la dublu, dintre care două în acest an, la Gstaad şi Auckland, ambele alături de olandeza Kiki Bertens. Cea mai bună clasare la simplu din cariera sa a fost locul 45, ocupat în septembrie 2016.

Tags: