Fotbal international

Tensiuni în vestiarul lui Hajduk Split după remiza cu FCSB! Motivul scandalului

10.08.2018 | 14:39
Tensiuni in vestiarul lui Hajduk Split dupa remiza cu FCSB Motivul scandalului
ADVERTISEMENT

Tensiuni în vestiarul lui Hajduk Split după remiza cu FCSB. Vicecampioana României a obţinut un rezultat de egalitate în Croaţia, scor 0-0, iar calificarea se va decide la Bucureşti, pe Arena Naţională. Până la partida retur, Zeljko Kopic, antrenorul croaţilor, trebuie să-şi rezolve problemele din vestiar, unde relaţiile au devenit din ce în ce mai tensionate.

Banderola de căpitan este motivul de la care a pornit un adevărat scandal în vestiarul lui Hajduk Split. Zoran Nizic, căpitanul echipei, a absentat din cauza unei accidentări, însă jurnaliştii croaţi susţin că fundaşul de 28 de ani a absentat după ce s-a certat cu Sasa Bjelanovic, directorul sportiv al echipei. Fotbalistul îşi doreşte să plece în străinătate după ce a petrecut aproape şase ani la formaţia din Split.

ADVERTISEMENT

Tensiuni în vestiarul lui Hajduk Split după remiza cu FCSB

Tensiuni în vestiarul lui Hajduk Split după remiza cu FCSB. La meciul de joi seara, Zeljko Kopic a ales să-i ofere banderola lui Josip Juranovic, în condiţiile în care acest rol l-a deţinut Mijo Caktas în ultimele două meciuri ale croaţilor. Mai mult decât atât, mijlocaşul de 26 de ani a marcat o dublă în returul cu Slavia Sofia, când Hajduk s-a impus, scor 3-2. O parte dintre jucătorii croaţi nu au fost mulţumiţi de această alegere şi au protestat. Mijo Caktas, fotbalistul de la care gazedele aveau mari aşteptări în partida cu FCSB, a avut o prestaţie ştearsă după decizia lui Zeljko Kopic.

La finalul meciului cu FCSB, Zeljko Kopic a fost mulţumit cu remiza obţinută şi este încrezător că Hajduk Split va putea obţine calificarea în play-off-ul Europa League la Bucureşti. “Am fost agresivi, am avut un număr mare de dueluri câștigate, am fost disciplinați din punct de vedere tactic. Am neutralizat toate punctele periculoase ale adversarului. Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm, dar în ultimele minute adversarul a arătat cât de periculos poate fi. Lucrul cel mai important a fost să ținem posesia mingii, să nu îi lăsăm să joace și să își creeze spații. Din punct de vedere tactic am făcut un meci bun împotriva unui adversar puternic, care nu a reușit să înscrie.

ADVERTISEMENT

Avem nevoie să facem un joc de calitate. Unii dintre jucători nu sunt într-o stare excelentă. Încercăm să îi aducem la forma optimă, să ieșim din această situație cât de bine putem. Nu este ușor să fii jucător sau antrenor la Hajduk. Trebuie să fiu un scut pentru echipă, să nu las energiile negative să ne afecteze. Nu trebuie să rămânem la nivelul la care suntem acum, trebuie să creștem. În primul rând, sunt mulțumit de modul în care echipa a reacționat. Este un rezultat bun. Trebuie să mergem acolo să înscriem cel puțin un gol. Nu va fi ușor, adversarul este foarte puternic, iar terenul va fi și mai prost. Există un anumit blocaj la echipă. Sego și Delic abia și-au început cariera la seniori, Ivanovski abia a venit la echipă, Futacs și Said erau pe picior de plecare. Ne lipsește acea atitudine mentală pozitivă, dar încercăm să îmbunătățim lucrurile”, a declarat antrenorul croaţilor.

Zeljko Kopic are probleme în vestiar după Hajduk Split - FCSB 0-0
Zeljko Kopic are probleme în vestiar după Hajduk Split – FCSB 0-0