News

Tentativă de răpire în Sibiu după modelul din Caracal. Un bărbat de 67 de ani a smucit o fată de 7 ani pe stradă

30.07.2019 | 18:00
Tentativa de rapire in Sibiu dupa modelul din Caracal Un barbat de 67 de ani a smucit o fata de 7 ani pe strada

În plin scandal la Caracal, un alt bătrân în vârstă de 67 de ani a intrat în atenția autorităților. Este vorba despre un bărbat din Sibiu care a smucit o fată de 7 ani pe stradă, încercând să o răpească, exact așa cum a procedat Gheorghe Dincă în localitatea din Olt. Acest eveniment s-a sfârșit cu bine, căci bărbatul a fost oprit la timp și a ajuns în custodia poliției.

Tentativă de răpire în Sibiu exact ca la Caracal

Fata de 7 ani din Sibiu a avut norocul care le-a lipsit celor două fete din Caracal, căci oamenii au intervenit când au văzut scena și au alertat Poliția. Oamenii legii au anunțat că în cazul acestui sibian s-a deschis un dosar penal pentru tentativă de răpire, agresiune sexuală și alte violențe, precizează mediafax.ro.

Cazul este și mai șocant deoarece agresiunea s-a produs în plină zi, în timp ce fetița o aștepta împreună cu sora ei pe mama ei care făcea cumpărături. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și a fost propus pentru instanță pentru a fi arestat preventiv. Procurorii cercetează acum dacă individul are antecedente penale.

Oamenii aprind candele și depun coroane de flori la poarta proprietatății lui Gheorghe Dinca, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal. Sursa foto: hepta.ro

Bărbatul a vrut să răpească o fetiță de 7 ani care o aștepta pe mama ei să iasă de la cumpărături

„În timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi avut un comportament neobişnuit faţă de o minoră în vârstă de 7 ani, mângâind-o în zona capului şi a feţei, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei şi ameninţările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză şi martori”, transmite Poliția din Sibiu.

 

Tags: