News

Tentativă de răpire la Bacău. Un bărbat din Onești a luat o fetiță în brațe și a fugit cu ea

26.09.2019 | 10:06
Tentativa de rapire la Bacau Un barbat din Onesti a luat o fetita in brate si a fugit cu ea

O tentativă de răpire a avut loc în Bacău, în plină zi. Un individ a încercat să sechestreze o fetiță de numai zece ani, pe o stradă din localitatea Onești. Acesta a luat micuța în brațe și a încercat să fugă cu ea. Fata a scăpat cu viață în cele din urmă, însă bărbatul de 45 de ani este în continuare căutate de polițiști.

Un alt pedofil urmărit de polițiști, de data asta în județul Bacău

Fetița de 10 ani plecase din blocul în care locuiește mătușa ei, iar individul a luat-o în brațe fugind cu ea, ca și cum era ceva firesc. O femeie a văzut întreaga scenă și a țipat la bărbat când a văzut că minora se zbătea și urla ca din gură de șarpe. Individul a fugit de la fața locului, iar poliția a fost alertată imediat.

Tatăl micuței a postat povestea pe pagina de Facebook cerând să se facă dreptate în acest caz. Oamenii legii au deschis, în cele din urmă, un dosar penal pentru lipsire de libertate.

răpire bacău
Fata de 10 ani a fost acostată după ce a ieșit dintr-un bloc, în Onești. Sursa foto: captură Antena 3

Tatăl fetiței: „I-a spus: te-am prins, te iau acasă”

„Aseară, în jurul orei 20, fiica-mea în vârstă de 10 ani s-a deplasat la mătuşa ei într-un bloc vecin (…) pentru a ridica ceva acte, iar la întoarcere a fost acostată de un individ în jur de 45-50 de ani, cărunt, circa 170-175 înălţime, părul în codiţă prins pe creştet, prinzând-o în braţe şi spunându-i te-am prins, te iau acasă”, a scris tatăl fetei extrem de șocat în mediul online.

„În seara zilei de 24 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 37 ani cu privire la faptul ca fiica minoră a fost abordată de un bărbat necunoscut care ar fi încercat să o ia în braţe. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au purtat discuţii cu minora şi tatăl acesteia şi au început verificările pentru stabilirea situaţiei de fapt. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la lipsire de libertate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, conform libertatea.ro.