Fotbal intern

S-a certat cu MM, a umilit FCSB! Şmecher de oraş, fan Dinamo!

Teodor Birţ, preşedintele formaţiei Hermannstadt, este cunoscut în Sibiu ca un suporter al lui Dinamo, dar şi omul care nu prea a avut legături cu fotbalul. Chiar şi aşa, echipa sa a umilit FCSB în Cupă, un 3-0 fără comentarii!
01.03.2018 | 15:53
Sa certat cu MM a umilit FCSB Smecher de oras fan Dinamo

Teodor Birţ este personajul ultimelor ore în fotbalul românesc. Din cauza problemelor cu starea terenului îngheţat de la Sibiu, care au dus la amânarea partidei din Cupa României cu FCSB pentru o zi, preşedintele formaţiei FC Hermannstadt a fost unul dintre protagoniştii principali de pe posturile TV prin declaraţiile pe care le-a făcut.

Birţ nu a ezitat să se contreze în direct miercuri seara cu Meme Stoica, managerul Stelei, dar a avut un dialog în contradictoriu şi cu Ilie Dumitrescu (vezi detalii)Astfel, acesta a avut parte de expunere mai mult decât şi-ar fi închipuit vreodată. FANATIK.RO a încercat să afle cine este cu adevărat omul care conduce formaţia care se luptă la promovare cu Dunărea Călăraşi şi care a umilit trupa de milioane a lui Gigi Becali. Conducătorul sibienilor este cunoscut în oraş ca un om care se laudă că ţine cu Dinamo, dar care nu prea a lucrat în fotbal.

“E şmecher de oraş!” De echipă se ocupă Marius Lungu

FANATIK.RO a aflat că de partea fotbalistică a echipei FC Hermannstadt se ocupă în mare parte managerul sportiv Marius Lungu, cel care a jucat în trecut la Gaz Metan Mediaş. În schimb lui Teodor Birţ îi revine misiunea atragerii cât mai multor sponsori datorită relaţiilor pe care le are la Primăria din Sibiu. Mai mult, Birţ este văzut în oraş şi ca un foarte cunoscut afacerist, dar care în trecut a avut probleme şi cu legea. “E şmecher de oraş“, spun, chiar cu invidie, destui sibieni.

Condamnat pentru contrabandă cu maşini!

Teodor Birţ, preşedintele lui Hermannstadt, este un iubitor al maşinilor scumpe, iar această pasiune i-a tras marea belea, adică o condamnare penală de un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, scrie sibiu.justitiarul.ro. Astfel, Judecătoria Sibiu, în Sentinţa Penală nr. 1253/1998 îl găsea vinovat pe actualul preşedinte al echipei din Liga 2 pentru următoarele fapte:

“Determinarea unui funcţionar de la poliţie să întocmească o nouă adeverinţă cuprinzând o dată falsă a repatrierii martorului Bloch Nicolae constituie infracţiunea de instigare la fals.”

„Fapta de a încheia două contracte de vânzare-cumpărare semnând în fals pe martorul Bloch Nicolae la poziţia vânzător constituie două infracţiuni în înscrisuri sub semnătură privată”.

„Fapta de a folosi o adeverinţă falsificată pentru a ascunde introducerea în ţară a două autoturisme”.

Teodor Birţ e şeful pieţelor din Sibiu

Preşedintele grupării FC Hermannstadt a ajuns în fotbal direct din piaţă! Teodor Birţ este şeful pieţelor din Sibiu. Până a intrat în lumea fotbalului, acesta s-a ocupat de bunul mers al pieţelor din Sibiu. Afacerea a început în 2005. În 2015 încasa unul dintre cele mai mari salarii dintre directorii de la Pieţe. Acesta avea un salariu brut lunar de 9.000 de lei, la care se adaugă întrun an, conform contractului de mandate, echivalentul altor şase salarii, respective 54.000 de lei. Astfel, Teodor Bir câştiga într-un an 162.000 de lei!