News

Teodora Stoica are un nou iubit! Cu cine s-a cuplat fiica lui Meme

29.07.2018 | 17:16
Teodora Stoica are un nou iubit. Fiica lui Meme, în club cu prietenele şi tatăl său

Teodora Stoica are un nou iubit. Fiica managerului de la FCSB, Mihai Stoica, s-a despărţit de Dan Petrache şi s-a cuplat cu un fost pilot de raliuri.

Cine e iubitul fetei lui Mihai Stoica. După relaţia tumultoasă pe care a avut-o cu Petrache, Teodora s-a liniştit în braţele tânărului pilot. Salvatore Arcarese este un pilot de origine italiană, care de câteva luni are o relaţie serioasă cu Teodora. Şi Mihai Stoica îl apreciază pe noul iubit al fiicei sale şi este foarte activ prin comentarii la fotografiile pe care cei doi le publică pe internet. Recent, cei doi, Teodora şi Salvatore, amatori de senzaţii tari au sărit cu paraşuta, după care s-au lăudat cu imaginile în spaţiul virtual.

Teodora Stoica are un nou iubit, alături de care a sărit cu paraşuta
Teodora Stoica are un nou iubit. Fiica lui Mihai Stoica sare cu paraşuta alături de Salvatore

Teodora Stoica are un nou iubit

Cu cine s-a cuplat Teodora Stoica. Arcarese este campion la juniori în Cupa Clio Spania şi fost participant în 2013 în Cupa Europeană Clio. “Scandalagiul” a devenit istorie. Aşa îi spunea Gigi Becali fostului iubit al Teodorei, după ce aceştia au fost implicaţi într-un scandal uriaş alături şi de oficialul FCSB, care tocmai fusese eliberat din închisoare atunci: “Se băteau ca în luptele de stradă. Se băteau….Au venit bodyguarzii clubului, au încercat să-i oprească, dar nu au reușit și au sunat să vină ajutoare. Petrache a sărit să se bată cu unul, era ținut de cinci, șase oameni, s-a suit pe mese, a spart tot, nu s-a oprit. Au sărit MM și Teodora și se băteau cu unii de la masa de lângă. S-au bătut în jur de cinci minute.

Scandalul uriaş care l-a supărat pe Gigi

MM Stoica a început să arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieșit afară, au spart geamurile de la intrare cu sticlele! Totul era distrus pe masa lor, iar pe lângă ei erau doar sticle sparte și cioburi. Lumea a fugit, nu știa pe unde să iasă. Mache a ieșit pe ușa din spate când a început scandalul, a dispărut imediat. Era totul spart în jurul lor”, a fost mărturia unui martor ocular pentru GSP. Imediat după ce scandalul cu Teodora şi Mihai Stoica a fost făcut public şi Gigi Becali a reacţionat:

“Să-l lase”

„MM Stoica nu e scandalagiu, doar ginerele lui. Dar eu i-am spus lui MM: „dacă le spui fotbaliștilor că nu e normal să te duci în club, tu cum te duci?” Ginerele lui e cam scandalagiu, se cam îmbată. I-am spus să-i spună ginerelui lui și fetei: „Voi vreți familie sau vreți să vă duceți la curvăsăreală?” Acolo se duc numai curve, curvari, scandalagii și drogangii. Un om care e cuminte nu se duce acolo. I-am zis: „MM, mi-e rușine de tine. Ce să caute un om de 55 de ani în club?” I-am spus să-i spună fetei să-l lase pe ăsta că e scandalagiu și drogat.

Teodora Stoica are un nou iubit. În imagine, alături de fostul iubit, scandalagiul Dan Petrache
Teodora Stoica are un nou iubit. Alături de Dan Petrache, pe vremea când erau împreună

Cei care merg în cluburile de noapte au înțelegeri cu miliția că se droghează 70% din ei. Dacă nu te droghezi, nu poți să stai în muzica aia”, a tunat Gigi Becali. Acum, la câteva luni distanţă, Teodora l-a părăsit pe Dan Petrache, nu se ştie dacă de vină au fost presiunile făcute sau pur şi simplu cei doi nu s-au mai înţeles, însă acum fiica lui Meme se iubeşte cu altcineva.

Meme Stoica vrea să o aducă pe Teodora la FCSB

După ce a fost la studii în Barcelona, acolo unde a locuit alături de fostul iubit, Dan Petrache, acum Teodora are oferte de a lucra în ţară. Directorul sportiv al vicecampioanei vrea să-şi aducă fiica la FCSB, pentru a ajuta clubul pe partea de marketing: “Am vorbit cu Gigi şi vreau să o aduc pe Teodora la Steaua. Este foarte inteligentă. Sper să accepte oferta lui Gigi pentru că mai are încă două oferte. Aş vrea să lucrez cu ea. S-ar ocupa de partea de marketing”, a spus Meme Stoica, conform  wowbiz.

24 de ani are Teodora Stoica, fiica lui Meme

Citeşte şi:

  • De la agonie la extaz în FCSB-Dinamo. Amintirile lui „Dicanio” și „Bratone”
  • Planul de atac al Peluzei PCH în FCSB-Dinamo! La ce oră se adună câinii