Carousel hot news

Testul care nu dă greş. Alege UN OM din imagine şi vezi ce secrete ascunzi!

Testul Szondi este considerat a fi unul dintre cele mai bune teste pentru a scoate la iveal apersonalitatea si latura ascunsa, negativa a fiecarui om. Teoria lui Szondi era ca oamenii sunt atrasi...
22.06.2016 | 19:54
Testul care nu dă greş. Alege UN OM din imagine şi vezi ce secrete ascunzi!

Testul Szondi este considerat a fi unul dintre cele mai bune teste pentru a scoate la iveal apersonalitatea si latura ascunsa, negativa a fiecarui om. Teoria lui Szondi era ca oamenii sunt atrasi intrinsec de cei asemanatori lor.

Acum ca ai ales, vezi in lista de mai jos unde te incadrezi.

1. Sadistul

Eşti o persoană calmă, care sare mereu în ajutorul celorlalţi. E posibil ca acest lucru să fie rezultatul unor fapte mai puţin plăcute din copilăria ta. Mai exact, să îţi fi reprimat un comportament dominant şi autoritar din primii ani ai vieţii.

2. Epilepticul

Eşti o fire prietenoasă şi îţi place să ai controlul asupra multor aspecte din viaţa ta. Ceea ce e posibil să fi reprimat sunt impulsivitatea, furia şi agresivitatea.

3. Catatonicul

Nu îţi plac schimbările de niciun fel, pentru că eşti fericit cu ceea ce ai şi cu ceea ce ai reuşit până acum. Conform testului, ai reprimat negativismul şi hiperactivitatea minţii tale.

4. Schizofrenicul

Eşti genul de persoană dependentă de familie şi prieteni. Nu ţi-ai putea imagina viaţa în singurătate, iar asta demonstrează că ţi-ai reprimat emoţiile negative, gândurile negre şi indiferenţa faţă de cei din jurul tău.

5. Istericul

Eşti o persoană timidă, căreia nu îi place să iasă prea mult în evidenţă, însă, conform teoriei lui Szondi, latura ta ascunsă este una total opusă – gălăgioasă, superficială şi instabilă emoţional.

6. Depresivul

Eşti o persoană mereu veselă şi pusă pe distracţie. Cu toate acestea, latura ta ascunsă ar fi una întunecată, dominată de vină şi sentimente de inferioritate.

7. Maniacul

Eşti o persoană discretă, care îşi vede de propria viaţă şi nu se amestecă în treburile altora. Ceea ce e posibil să fi reprimat sunt impulsivitatea, comportamentul agresiv şi dominant.

8. Suferindul de o tulburare de identitate

Se spune despre cei care aleg fotografia cu numărul opt că ţin să le demonstreze tuturor cât de bine se încadrează ei în tiparul sexului lor biologic. Cu toate acestea, ceea ce e posibil să fi reprimat, conştient sau inconştient, este dorinţa ta de a fi acceptat în societate ca membru al sexului opus.

Sursă: www.onlystuff.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri