Fotbal international

Thibaut Courtois a dezvăluit cum l-a blocat pe Neymar. “Am arătat cine sunt!”

07.07.2018 | 09:08
Thibaut Courtois a dezvaluit cum la blocat pe Neymar Am aratat cine sunt
ADVERTISEMENT

Portarul belgian Thibaut Courtois a dezvăluit cum l-a blocat pe Neymar, fotbalistul Braziliei care putea aduce egalarea în prelungirile meciului din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia 2018, care s-a încheiat cu victoria Belgiei , scor 2-1. Goalkeeperul lui Chelsea a făcut o paradă de zile mari!

Brazilianul Neymar a trimis un şut senzaţional de la marginea careului în prelungirile meciului Brazilia – Belgia, scor 1-2, moment în care portarul lui Chelsea, Thibaut Courtois a scos fantastic, de sub transversală şi i-a trimis pe brazilieni acasă. Portarul belgian a explicat cum i-a blocat pe sud-americani.

ADVERTISEMENT

Thibaut Courtois, despre cum l-a blocat pe Neymar

“Ştiu că lui Neymar îi place să o trimită cu efect şi de aceea eram pregătit şi am parat acea minge. Mi-am spus singur. “Ooh la la!”. Am fost foarte criticat pe nedrept tot anul, iar azi am arătat încă o dat cine sunt şi de ce sunt aici. Brazilienii credeau că vor ieşi campioni mondiali. Şi i-am învins.

  • CITEŞTE ŞI: Brazilienii, ţinta ironiilor după eliminarea de la CM 2018. Cele mai tari glume
  • CITEŞTE ŞI: Fanii Belgiei, nebunie după calificarea în semifinalele CM 2018. Video
ADVERTISEMENT

Planul nostru tactic a fost grozav. Am simţit că e ziua noastră. E un vis al copilăriei să fiu aici, la Mondial. E incredibil! Această echipă vrea să dea totul meci de meci. Cu Anglia oamenii au zis că vom pierde, dar am câştigat şi am avut încredere că indiferent de traseu vom merge mai departe”,

a spus Courtois.

Momentul în care Thibaut Courtois l-a blocat pe Neymar
Thibaut Courtois a făcut o paradă senzaţională în meciul Brazilia – Belgia, scor 1-2, pentru a bloca un şut trimis de Neymar în prelungiri
Tags: