Simona Halep

Thierry Van Cleemput, prima reacție după ce a fost surprins la antrenamentul Simonei Halep! “Înțeleg că e ciudat, dar…”

21.01.2019 | 14:50
Thierry Van Cleemput prima reactie dupa ce a fost surprins la antrenamentul Simonei Halep Inteleg ca e ciudat dar
ADVERTISEMENT

Belgianul Thierry Van Cleemput nu a ezitat și a oferit prima reacție după ce a fost surprins la antrenamentul Simonei Halep înaintea jocului susținut de liderul mondial în compania Serenei Williams! Întreaga scenă s-a petrecut la Australian Open, acolo unde românca a mers fără antrenor. A fost ajutată în timpul competiției de la Melbourne de Darren Cahill. Australianul a renunțat la colaborarea cu Halep la finele anului trecut după ce i-a comunicat jucătoarei de tenis că vrea să stea mai mult timp acasă pentru a-și ajuta băiatul care se află în ultimul an de liceu.

Thierry Van Cleemput a fost surprins oferindu-i sfaturi lui Halep și a urmărit meciul cu Serena din optimile Australian Open chiar de lângă boxa rezervată staff-ului româncei. Nu a oferit prea multe detalii și a cerut răbdare tuturor spunând că este încă prematur să discute despre acest subiect.  “Inteleg ca e ciudat, dar nu vreau sa vorbesc despre acest subiect. Este inutil sa vorbesc acum. Lasati-ma putin timp. Situatia mea? Astept”, a declarat belgianul.

ADVERTISEMENT
Thierry Van Cleemput, prima reacție după ce a fost surprins la antrenamentul Simonei Halep! Thierry
Thierry Van Cleemput a stat lângă loja staff-ului Simonei Halep

Thierry Van Cleemput, prima reacție după ce a fost surprins la antrenamentul Simonei Halep!

Cinci ani de zile l-a pregătit Thierry Van Cleemput pe David Goffin. Colaborarea dintre cei doi a ajuns la sfârșit chiar săptămâna trecută după ce jucătorul a fost eliminat din competiția de la Melbourne. 4 turnee a câștigat Goffin alături de antrenorul dorit acum de Simona Halep. Mai mult de atât, în 2017, acesta a disputat finala Turneului Campionilor, pe care a pierdut-o însă în fața bulgarului Grigor Dimitrov.

Până să lucreze cu David Goffin, Thierry Van Cleemput l-a mai antrenat preț de patru ani de zile pe Olivier Rochus, un sezon pe Steve Darcis, în timp ce în perioada 2002-2005 s-a aflat în staff-ul echipei de Cupa Davis a Belgiei.  Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

ADVERTISEMENT
  • 7 este cea mai înaltă poziție pe care a atins-o David Goffin cu Thierry Van Cleemput ca antrenor