Fotbal intern

S-a aflat care e cel mai mare defect al lui Ianis Hagi. “Ar fi de două ori mai bun atunci!”

11.12.2018 | 15:29
Ianis Hagi în meciul FCSB - Viitorul! Tibi Bălan, despre cel mai mare defect al căpitanului fostei campioane a României

Tibi Bălan (37 de ani) a dezvăluit care e cel mai mare defect al lui Ianis Hagi, unul dintre cei mai apreciaţi tineri jucători care evoluează în Liga 1 Betano. Căpitanul echipei FC Viitorul Constanţa este urmărit de Sevilla şi Standard Liege, ultima chiar având o întâlnire cu Gică Hagi pentru a discuta despre un viitor transfer al atacantului, dar Tibi Bălan crede că acesta are mai multe lipsuri.

Tibi Bălan a comentat în legătură cu evoluţia lui Ianis Hagi din meciul FCSB – Viitorul Constanţa, scor 2-0, în etapa a 19-a din Liga 1 Betano, pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti şi crede că atacantul fostei campioane a României ar trebui să fie mai altruist şi să fie mai inteligent în zona lui, între linii.

Tibi Bălan, despre cel mai mare defect al lui Ianis Hagi

“Un singur jucător mi-a plăcut aseară, Junior Morais. A fost un jucător esențial. Îmi place Viitorul că vrea să joace. A fost greu aseară. Important este că au niște principii. O să aibă de câștigat în final, nu contează că au pierdut un meci.

Ianis Hagi ar trebui să fie mai altruist, să se pună în slujba echipei și să joace mai simplu în anumite momente. Are calități extraordinare pentru vârsta lui. Dacă ar fi mai inteligent în zona lui, între linii, ar fi în folosul echipei, ar fi de două ori mai bun. Nervozitatea lui vine și din faptul că pierde multe mingi. E frustrant”, declarat Tibi Bălan la GSP Live. 

Iulian Apostol se bucură alături de Tibi Bălan pentru un gol înscris într-un meci jucat de Unirea Urziceni
Tibi Bălan în perioada când juca pentru Unirea Urziceni

În sezonul 2018 – 2019, Ianis Hagi a jucat în 17 meciuri şi a înscris 7 goluri,. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a revenit la Viitorul Constanţa în ianuarie 2018, după ce Gică Hagi îl vânduse celor de la Fiorentina în iulie 2016 pe 2 milioane de euro. “Regele” a fost nevoit să le achite italienilor din Serie A suma de 2.000.000 de euro pentru ca atacantul să revină la fosta campionaă a României.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
Tags: