Fotbal intern

Antrenorul lui ACS Poli, pe FĂRAŞ! Cine îl poate înlocui

Poli Timişoara a ajuns la al 15-lea meci fără victorie! Leo Grozav este la un pas să fie demis.
16.04.2018 | 20:24
Antrenorul lui ACS Poli pe FARAS Cine il poate inlocui
Leo Grozavu

UPDATE, ora 22:27. Antrenorul lui ACS Poli, Leo Grozavu, este aproape să fie demis de la cârma formaţiei de pe Bega. Din informaţiile FANATIK.RO, marţi va avea loc o discuţie decisivă între cele două părţi, dar sunt mari şanse ca bănăţenii să îl demită pe Leo Grozavu în această seară. Adrian Neaga, fosta vedetă a Stelei, urmează să preia echipa. El va fi ajutat de Aurel Şunda. 


Poli Timişoara a suferit încă o înfrângere pe teren propriu, în etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 1 Betano, în faţa celor de la FC Botoşani, scor 0-1, 

Antrenorul timişorenilor, Leo Grozavu, nu ştie ce să mai facă pentru ca echipa sa să joace fotbal. ”E foarte greu . Sunt neputincios. Ce putem să facem să nu luăm gol în secunda 7?!.  Ne lipseşte sufletul. Pregătim bine toate partidele, dar când suntem pe teren, se schimbă problema. E de prisos să comentăm. Avem minge în faţa porţii şi nu marcăm. Prima ocazie, ne-au şi dat gol. Am încercat toate soluţiile. Nu ne-a ieşit mai nimic. E dificil, dar vom vedea.

Grozavu: La cum arătăm în momentul de faţă, nu aşteptăm nimic de la nimeni

Sunt jucători care trebuie să aibă orgoliu. La cum arătăm în momentul de faţă, nu aşteptăm nimic de la nimeni. De noi depinde totul. Nu avem suflet, nu suntem o echipă care să-şi dea sufletul pe teren. Ne comportăm doar ca indivizi. Cât timp voi fi aici, voi face tot ce îmi stă în putinţă”, a declarat Leo Grozavu imediat după partida pierdută în faţa celor de la FC Botoşani. 

Tags: