Fotbal international

Video. Real Madrid vrea să-l transfere pe “golgheterul sensibil”. Pregătesc o sumă record şi dopuri de urechi!

Aducerea lui Timo Werner în Primera Division ar putea dinamiza ofensiva lui Real Madrid. Însă atacantul are o problemă cu adevarat SF
27.12.2017 | 09:18
Video Real Madrid vrea sal transfere pe golgheterul sensibil Pregatesc o suma record si dopuri de urechi
ADVERTISEMENT

Timo Werner e unul din cei mai în formă jucători ai Europei. Atacantul german de 21 de ani a marcat de 11 ori în 18 partide în acest sezon, iar spaniolii de la Marca spun că e omul pe care preşedintele Florentino Perez îl vrea îl locul lui Karim Benzema pentru centrul liniei ofensive a “Los Merengues”. Numai că există o singură mare problemă în efectuarea acestui transfer. 

Şi nu e vorba de vreo clauză sau de vreo sumă imensă cerută de Red Bull Leipzig pentru cedarea golgheterului pe Bernabeu. Neamţul are o problemă de ordin fonic şi, imaginile cu el cerând schimbare din cauza zgomotului prea mare făcut de suporterii celor de la Beşiktaş la un meci de Champions League făcând înconjurul Europei. 

ADVERTISEMENT

Timo Werner “se caută” la medici!

După meci, Wener a afirmat că are o sensibilitate la zgomote puternice, acesta fiind motivul pentru care a cerut schimbare. Cei de la Leipzig l-au trimis la nenumărate controale de atunci, însă niciun medic nu a reuşit să stabilească dacă există afecţiunea de care se plânge atacantul. Cazul lui nu e singular însă, ci are un corespondent chiar în fotbalul românesc. 

În 2011, la Varşovia, Cătălin Straton trebuia să fie în poarta Rapidului. Numai că, la încălizirea de dinaintea meciului, Straton s-a emoţionat în faţa atmosferei create de fanii polonezi, aşa că antrenorul Răzvan Lucescu s-a decis să-l lase pe banca de rezerve şi să-l titularizeze pe Virgil Drăghia în locul său. N-a schimbat însă mare lucru, Drăghia fiind şi el copleşit de atmosfera din tribune şi greşind la unul din golurile polonezilor. 

ADVERTISEMENT

 

Tags: