Fotbal international

Real Madrid, pe urmele unui star din Bundesliga. Când s-ar putea face transferul

Chiar dacă abia s-a terminat perioada de transferuri, Real Madrid şi-a fixat deja ţintele pentru vara viitoare. Campioana Spaniei a pus ochii pe unul dintre cei mai buni jucători din sezonul...
12.09.2017 | 12:06
Real Madrid pe urmele unui star din Bundesliga Cand sar putea face transferul

Chiar dacă abia s-a terminat perioada de transferuri, Real Madrid şi-a fixat deja ţintele pentru vara viitoare. Campioana Spaniei a pus ochii pe unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut din Bundesliga. Anunţul a fost făcut marţi pe prima pagină a ziarului AS, cotidian cunoscut ca fiind unul apropiat clubului din capitala Spaniei.

Conform jurnaliştilor de la AS, Real Madrid vrea să-l transfere în vara viitoare pe Timo Werner de la Leipzig. Atacantul neamţ de 21 de ani a devenit unul dintre cei mai doriţi jucători din Bundesliga, cifrele acestuia fiind unele pe placul conducerii campioanei Europei. Spaniolii şi-au trimis deja scouterii la meciul Germaniei cu Norvegia din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Timo Werner, cifre excelente la Leipzig

Timo Werner a marcat 21 de goluri în cele 32 de meciuri jucate în sezonul trecut pentru Leipzig. Atacantul de 21 de ani a continuat forma bună şi în actuala stagiune, având o medie de un gol pe meci în primele patru partide jucate în Bundesliga şi în Cupa Germaniei. Conform presei din Spania, Real Madrid ar urma să-l transfere pe Werner în vara viitoare, după Campionatul Mondial din 2018.

Atacantul lui Leipzig a debutat în acest an în echipa naţională a Germaniei, fotbalistul făcând parte din lotul nemţilor pentru Cupa Confederaţiilor din această vară. La competiţia din Rusia, Timo Werner a marcat trei goluri. Aceleaşi cifre le are şi în meciurile jucat în preliminariile Campionatului Mondial din 2016. Neamţul a reuşit să marcheze două goluri în meciul Germania-Norvegia 6-0, partidă la care a fost urmărit de scouteri trimişi de Real Madrid.

25 de milioane de euro este cota lui Timo Werner

Tags: