News

Tînăra din Dobroteşti care a murit în Colectiv, condusă pe ultimul drum

Nicoleta Baldovin de 25 de ani, una dintre victimele dispărute în urma incendiului din Clubul Colectiv, era originară din comuna Dobroteşti, Teleorman. Ea a fost înmormântată, luni (2...
02.11.2015 | 18:46
Tinara din Dobrotesti care a murit in Colectiv condusa pe ultimul drum

Nicoleta Baldovin de 25 de ani, una dintre victimele dispărute în urma incendiului din Clubul Colectiv, era originară din comuna Dobroteşti, Teleorman. Ea a fost înmormântată, luni (2 noiembrie), în satul natal.

Familia, prietenii, profesorii şi sute de localnici din comuna Dobroteşti şi-au luat rămas bun de la Nicoleta Baldovin, fata care şi-a pierdut viaţa în clubul Colectiv, scrie Teleorman24.ro. Nicoleta Baldovin avea 25 de ani şi era absolventă a două facultăţi, Drept şi Istorie. Era angajată a Institutului Naţional al Patrimoniului, milita pentru drepturile femeilor şi era voluntar la FILIA, o organizaţie non-guvernamentală.

Nicoleta s-a întors acasă în sicriu

Imaginea durerii şi a disperării, a revoltei şi a neputinţei s-a mutat luni (2 noiembrie) pe uliţele din Dobroteşti. Sute de localnici, colegi, prieteni, profesori, autorităţi s-au adunat să o conducă pe ultimul drum pe Nicoleta Baldovin, tânăra de 25 de ani dispărută în incendiul de la Clubul Colectiv. Jalea părinţilor care şi-au condus, luni, fiica, îmbrăcată în rochie de mireasă, pe ultimul drum a impresionat o comunitate întreagă. Ultimul drum al Nicoletei, către cimitirul din sat, a fost presărat cu mii de lacrimi, sute de flori şi nesfârşită durere, mai scrie sursa citată.

Oamenii din sat o descriu pe Nicoleta ca fiind un om de o mare frumuseţe sufletească, un copil bun, o tânăra care avea toată viaţă înainte pentru a-şi îndeplini visele şi aspiraţiile, o luptătoare împotriva nedreptăţilor.

În seara de 30 octombrie tânăra a mers în clubul groazei împreună cu prietenii pentru a asista la concertul Goodbye to Gravity. După izbucnirea incendiului, Nicoleta şi alţi doi prieteni care o însoţeau nu au reuşit să iasă teferi pe uşa supravieţuitorilor de la Colectiv. Destinul fetei s-a curmat brusc şi nedrept în seara zilei de 30 octombrie.

Sursă: www.click.ro