News

Tînărul din scaunul cu rotile a scapat printr-un miracol “M-am trîntit la pămînt şi încercam sa mă tîrăsc!”

Tragedia din clubul Colectiv de vineri seara a scos la iveala o solidaritate greu de descries in cuvinte De ea avut parte si un tanar de 17 ani tintuit intr-un scaun cu rotile, care se afla in acea...
03.11.2015 | 15:06
Tinarul din scaunul cu rotile a scapat printrun miracol Mam trintit la pamint si incercam sa ma tirasc

Tragedia din clubul Colectiv de vineri seara a scos la iveala o solidaritate greu de descries in cuvinte De ea avut parte si un tanar de 17 ani tintuit intr-un scaun cu rotile, care se afla in acea noapte in club, alaturi de un prieten.

O tara intreaga plange. De trei zile, Romania este scufundata in lacrimi de durere si de neputinta, de mila si solidaritate fata de cele 230 de persoane care se aflau in clubul Colectiv, atunci cand acesta a luat foc.

Scanteile unei artificii au atins buretele cu care era tapetat tavanul, iar ceea ce a urmat este de-a dreptul coplesitor. Sute de oameni arzand, zbierand si facand tot ceea ce le sta in putinta pentru a-si salva viata. Momente de groaza, ce au fost descries in cel mai mic amanunt de cei carora alte ingeri cu chip de om le-au salvat viata.

Printre cei aflati in club in noaptea fatidica se afla si un tanar de 17 ani, in scaun cu rotile. Se afla acolo la invitatia unui prieten, Pavlos,care a vrut sa ii faca o bucurie si sa il mai scoata din casa. Atunci cand a izbucnit incendiul, baiatul nu si-a lasat prietenul paralizat acolo, ci l-a luat in carca si a incercat sa il scoata din club. A reusit sa il duca numai pana la poarta clubului, acolo unde au ajuns si ei calcati in picioare de ceilalti semeni.

Salvat din ghearele mortii de prietenul lui!

Acum, dupa trei zile de la noaptea de foc, Pavlos, un baiat de o noblete si o solidaritate greu de apreciat in simple cuvinte, se afla in stare critica la spital, cu arsuri pe 60% din corp, cu o intoxicatie puternica si caile respiratorii arse. Baiatul imobilizat la pat se afla la spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capital, intr-o stare buna, stabile. CANCAN.ro a aflat ce a povestit baiatul medicilor care il ingrijesc:

”Nu am avut cum sa alerg sa-mi salvez viata. Eram in caruciorul ala nenorocit. Am simtit pentru prima data in viata mea ce inseamna sa nu ai picioare. M-am trantit cu scaunul la pamant, ca sa nu iau foc. Am ramas acolo, tuseam, incercam sa ma tarasc. Oameni ma calcau in picioare. La un moment dat a venit cineva si m-a luat in brate, nu stiu cine, daca jandarm sau unul dintre prietenii mei. M-a scos afara. Am lesinat, apoi m-am trezit la spital. Nu am ars pentru ca aveam o geaca de piele groasa pe mine”, a marturisit pustiul, extrem de emotionat.

O fata are cosmaruri!

O fata de 17 ani a ajuns si ea la spital, dupa ce a mers cu cativa prieteni in clubul Colectiv, din Capitala. Eleva de liceu a scapat cu rani usoare, avand arsuri la nivelul mainilor si al picioarelor. Insa, din punct de vedere emotional, ea este extrem de afectata: ”Are cosmaruri, plange foarte mult. Cum inchide ochii, isi aduce aminte ce s-a intamplat. Majoritatea celor cu care a fost in club sunt in stare grava. A vazut-o deja un psiholog”, ne-a marturisit o sursa din apropierea fetei.

Sursă: www.cancan.ro