News

Tinere, sechestrate într-un hotel din Bistrița, de proxeneți. Ce voiau să facă cu fetele

11.08.2019 | 14:29
Tinere sechestrate intrun hotel din Bistrita de proxeneti Ce voiau sa faca cu fetele
Patru tinere din București au fost sechestrate într-un hotel din Bistrița fiind obligate să practice prostituția. Sursa foto: puterea.ro

Patru tinere din București au fost sechestrate într-un hotel din Bistrița-Năsăud de trei bărbați bănuiți de proxenetism. Mama uneia dintre tinere a sunat la 112 și le-a spus autorităților despre acest caz. Trei bărbați au fost arestați preventiv. 

Tinere sechestrate de proxeneți în Bistrița-Năsăud

Patru tinere

au fost luate cu forța din București și duse într-un hotel din Bistrița-Năsăud. Autoritățile au fost alertate la serviciul de urgență 112 de o femeie în vârstă de 47 de ani, mama unei tinere de 28 de ani. Poliția Bistrița s-a deplasat la locul indicat de femeie, cele patru fete fiind găsite în hotelul indicat.

Trei dintre tinere se aflau în hotel în mod voluntar, în timp ce tânăra de 28 de ani a fost sechestrată de doi bucureșteni. Se pare că clienții erau primiți chiar în cele două camere ale Hotelului Diana din Bistrița-Năsăud unde erau cazate fetele.

Apelul la 112 a fost dat sâmbătă după-amiază, polițiștii găsind-o pe tânăra de 28 de ani și alte trei fete într-o cameră de hotel din Bistrița. Cele patru fete au fost duse la sediul poliției din Bistrița, iar ulterior, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa au preluat cercetările pentru că existau suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de proxenetism.

Tinerele au fost salvate de polițiștii din Bistrița
4 fete obligate să se prostitueze găsite după un apel la 112. Sursa foto: stirileprotv.ro

Trei bărbați au fost reținuți preventiv pentru 30 de zile

Polițiștii din Bistrița au oprit în trafic o mașină în care se aflau patru bărbați despre care existau indicii și s-a stabilit că trei dintre aceștia ar fi implicați în comiterea unor acte de proxenetism. Cei trei bărbați au vârste cuprinse între 19 și 29 de ani. Se pare că cei trei suspecți reținuți au determinat și înlesnit practicarea prostituţiei. Toți cei trei bărbați sunt din București, iar unul dintre proxeneți se pare că face parte din clanul temutului Nuțu Cămătaru.

În plus, doi dintre cei trei bărbați sunt bănuiți de polițiștii bistrițeni că ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal pe tânăra de 28 de ani. Ulterior, bărbații au obligat-o pe tânără să practice prostituția. Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar duminică au apărut în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. De asemenea, cercetările polițiștilor continuă pentru lipsire de libertate şi proxenetism, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN Crina Sîrb, conform bistriteanul.ro.

 

 

 

 

Tags: