ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Țintă nouă pentru Mircea Rednic! Dinamo negociază aducerea unui fotbalist care a trecut pe la Steaua! EXCLUSIV

Autori: Andrei Trifan, Cristi Coste | 20.05.2019 | 18:39
Țintă nouă pentru Mircea Rednic! Dinamo negociază aducerea unui fotbalist care a trecut pe la Steaua! EXCLUSIV
Dinamo negociază aducerea unui fotbalist care a trecut pe la Steaua. Răzvan Grădinaru este dorit de Mircea Rednic. Sursa foto: Sportpictures.eu

Tehnicianul alb-roșiilor caută întăriri, dar fondurile pe care le are la dispoziție nu sunt foarte mari. În acest context, Mircea Rednic încearcă să aducă fotbaliști aflați la final de contract. Pe lista lui a intrat recent un nume nou. Dinamo negociază aducerea unui fotbalist care a trecut pe la Steaua. Este vorba despre Răzvan Grădinaru, de la Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

Dinamo negociază aducerea unui fotbalist care a trecut pe la Steaua! Răzvan Grădinaru poate veni liber

Agitație mare în Ștefan cel Mare deși play-out-ul nu s-a încheiat. Cum timpul până la începerea următorului sezon este foarte scurt, iar obiectivele sunt dintre cele mai mărețe, dinamoviștii au demarat în ultimele săptămâni tratative cu mai mulți jucători. Printre aceștia se regăsește și un fost fotbalist al Stelei.

Sursele FANATIK susțin că Mircea Rednic îl dorește la echipă pe Răzvan Grădinaru, actualul jucător al celor de la Concordia Chiajna. Grădinaru are 23 de ani, iar înțelegerea cu formația ilfoveană expiră în vara acestui an. În plus, fostul stelist are avantajul că poate evolua pe mai multe posturi: atât fundaș, cât și mijlocaș lateral, pe ambele părți. Sunt șanse mari ca părțile să ajungă la un acord în perioada imediat următoare.

ADVERTISEMENT
Florin Tanase si Razvan Gradinaru in meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna, luni 18 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Răzvan Grădinaru, în duel cu Florin Tănase, s-ar putea lupta cu FCSB într-un derby de tradiție, dacă va semna cu Dinamo. Sursa foto: Sportpictures.eu

Se luptă la titlu cu fotbaliști de la ultima clasată?

Transferurile pe care Dinamo le va efectua pentru ediția viitoare a campionatului sunt vitale pentru atingerea obiectivelor: titlul și cupa României. Cu toate acestea, fără un buget important, Rednic este nevoit să improvizeze. Așa a ajuns tehnicianul să poarte tratative pentru fotbaliști de la ultima clasată în Liga 1 Betano.

Pe lângă Grădinaru, Dinamo i-ar mai dori de la gruparea din Chiajna pe Andrei Marc, fundaș central, și pe Nicolas Gorobsov, mijlocaș central. În acest sens, antrenorul a recunoscut că a purtat deja discuții: “M-am întâlnit cu Gorobsov în Mall, am discutat cu el, nu mă ascund. E pe lista noastră. Și Marc la fel. Cu lotul actual e greu să ne îndeplnim și al doilea obiectiv. Poate doar primul obiectiv. Vor mai veni 4-5 jucători”, a declarat Rednic.

ADVERTISEMENT

34 de meciuri a jucat Răzvan Grădinaru în sezonul 2018/2019 pentru Concordia Chiajna

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!