Pariuri sportive

Tipsterii sunt cumpăraţi de casele de pariuri!

01.03.2019 | 17:05
Tipsterii sunt cumparati de casele de pariuri

Acuzația din titlu devine tot mai întâlnită în mediul online și nu numai. În primul rând, noțiunea de tipster este total greșită, mai ales în România. Tipster înseamnă o persoană care are informații din interiorul cluburilor (jucători accidentați pe ultima sută de metri, tensiunea din vestiar, relația antrenorului cu echipa, situația financiară la zi etc.). De cele mai multe ori el oferă ponturi direct de la fața locului, nu cu ore sau zile înainte de meci. Ori la noi în România așa ceva nu prea există. La noi sunt analiști sportivi, termen pe care îl vom folosi și noi în acest articol de acum încolo. Analistul sportiv petrece minim 5 ore pe zi documentându-se pe anumite evenimente, urmarește zeci de meciuri pe săptămână (de cele mai multe ori la televizor) pentru ca apoi să ofere pronosticurile care, în viziunea sa, au cele mai mari șanse de reușită.

Dar să revenim la acuzația din titlu. NU! Categoric, NU! E absurd să credem așa ceva. Niciodată o casă de pariuri nu s-ar preta să îi spună unui analist să-și inducă urmăritorii în eroare! Iar motivele sunt cât se poate de logice și fiecare dintre noi le poate deduce singur:

  • Să presupunem că o casă de pariuri ar ști dinainte rezultatul unui meci, credeți că ar risca să îi sugereze unui analist un anumit pronostic? Gândiți-vă ce scandal imens ar ieși dacă acel analist ar face o astfel de dezvăluire. Și nu doar scandal, dar o astfel de faptă ar intra sub incidența legii, ca să nu mai vorbim de imaginea acelei case de pariuri, care ar fi facută zob!

BAUMBET.ro îți oferă unul din cele mai mari Bonusuri de Bun Venit din România. Îl găsești aici 

Să presupunem că o casă de pariuri i-ar spune unui analist să ofere 1 solist la Spal cu Juve, dându-i de înțeles că Bătrâna Doamnă va pierde. Ce l-ar putea împiedica pe acel analist să își joace toată agoniseala pe Crotone? Ba mai mult, să împrumute o sumă foarte mare de la toți cunoscuții lui, pe care să și-o înmulțească cu o cotă de 5-6 și apoi să dispară într-un colț exotic al lumii, unde să-și petreacă restul vieții ca un boier!

  • Să spunem, prin absurd, ca o casă de pariuri ar reuși să înfluențeze rezultatul unui meci și o echipă mare ar pierde. Ce sens ar avea să îi spună si acelui analist, pentru că oricum o mare parte din pariori vor juca pe echipa mare, cu sau fară sfatul analistului!

Zilnic, aici poți consulta și tu propunerile analiștilor BAUMBET 

  • Tot mai des, analiștii sunt arătați cu degetul pentru că le fac reclamă caselor de pariuri. Chiar atât de obtuzi suntem? Nu e cât se poate de firesc ca ei să facă asta? Cine ar sta zeci de ore pe săptămână să analizeze sute de meciuri gratis? Toate site-urile de analiză oferă, contra cost, spații publicitare caselor de pariuri. Toată lumea are numai de câștigat: urmăritorii primesc sugestii gratis, analiștii sunt plătiți pentru munca lor, iar casele de pariuri își fac reclamă exact la publicul țintă. Unde ati vrea sa isi faca reclama casele de pariuri? Pe site-urile de nutriție?!

Vezi aici promoțiile uriașe oferite de platforma BAUMBET.ro clienților săi

  • Nici un site/analist nu și-ar putea propune să ofere ponturi greșite pentru că asta le-ar scădea audiența și casele de pariuri nu ar mai fi interesate să își facă reclamă acolo. Ținta fiecărui site/analist este să ofere cât mai multe predicții corecte pentru că asta face să iți crească numărul de urmăritori / vizualizări / vizitatori, iar toate astea înseamnă mai mulți bani din reclame.

Așadar, haideți să analizăm înainte să aruncăm cu pietre, pentru că sunt lucruri atât de logice. Nu putem duce teoria conspirației chiar atât de departe. În definitiv, pariurile sportive nu sunt o știință exactă și asta o știm cu toții pe propria piele.

Și dacă tot am vorbit despre analiști, noi vă recomandăm să accesați site-ul Baumbet.ro, iar

la secțiunea ”știri„ veți găsi zilnic propuneri de pariere oferite de analiști sportivi, printre ele afându-se și strategia Cota 2, care se bucură de un succes imens.