Sport

Toate detaliile despre stadioanele pentru EURO 2020. Veste bună pentru steliști. “Lucrurile au evoluat rapid!”

11.07.2019 | 08:45
Toate detaliile despre stadioanele pentru EURO 2020 Veste buna pentru stelisti Lucrurile au evoluat rapid

Daniel Suciu, vicepremier și ministru al Dezvoltării, a oferit detalii despre stadioanele pentru EURO 2020. Acesta ce declară optimist în ceea ce privește stadiul în care se află lucrările de la arenele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf, cele care vor fi folosite ca baze de antrenament pentru naționalele ce vor participa la Campionatul European 2020.

Toate detaliile despre stadioanele pentru EURO 2020

Vicepremierul Daniel Suciu susține că cele mai avansate lucrări sunt la stadionul din Ghencea, acolo unde până la finalul anului ar trebui să fie montat acoperișul. Mai mult, acesta a dezvăluit că și Arcul de Triumf a intrat în procesul de modernizare și că la arena din Giulești lucrările de demolare au fost finalizate.,

…despre stadionul Steaua: ”În ceea ce priveşte stadionul Steaua, faţă de ultima noastră vizită, lucrurile au evoluat într-un mod extrem de rapid şi de benefic, iar toate discuţiile pe care le-am avut împreună cu antreprenorul şi cu constructorul, la finalul acestui an, stadionul Ghencea va fi cu acoperişul instalat. Această operaţiune va începe la 1 octombrie”.

Daniel Suciu, vicepremier și ministru al Dezvoltării
Daniel Suciu, vicepremier și ministru al Dezvoltării

Ce se întâmplă cu stadioanele Rapid și Arcul de Triumf

…despre stadionul Rapid: ”La stadionul Giuleşti, lucrarile de demolare au fost finalizate. Se lucrează la realizarea incintei de piloni foraţi. E depusă la Primăria Sectorului 6 documentaţia pentru Autorizaţia de Construire. Fac un apel să înţeleagă cetăţenii din acea zonă, nu e o lucrare care va dura foarte mult, să înţeleagă disconfortul. Au fost şi sesizări făcute vizavi de lucrările de la Stadionul Giuleşti. În schimb, am încredere că împreună cu autorităţile şi cu domn’ primar, cu care vreau să am o discuţie împreună cu Gică Popescu, să ne dea tot concursul necesar, astfel încât să recuperăm la stadionul Giuleşti, astfel încât, la anul, lucrările să fie în grafic”.

…despre stadionul Arcul de Triumf: ”Vestea bună este în ceea ce priveşte Stadionul Arcul de Triumf. Din 8, luna aceasta (n.r. iulie) au început şi la Arcul de Triumf lucrările. Lucrările sunt de mai mică amploare aici”.