Tonciu, aproape de DRAMĂ! Ce a păţit iubita lui Mitea

Zilele trecute, Andreea Tonciu a fost la un pas de tragedie, dupa ce a sarit intr-un bazin cu apa de la o inaltime de trei metri. Pentru ca impactul cu luciul apei nu a fost facut corespunzator,...
07.06.2014 | 09:20
Tonciu aproape de DRAMA Ce a patit iubita lui Mitea

Zilele trecute, Andreea Tonciu a fost la un pas de tragedie, dupa ce a sarit intr-un bazin cu apa de la o inaltime de trei metri. Pentru ca impactul cu luciul apei nu a fost facut corespunzator, Andreea a fost la un pas sa ramana imobilizata pe viata.

Daca, in ultimele luni, Andreea Tonciu a intrat intr-un con de umbra, iata ca, in aceasta vara, ea pregateste o revenire in forta pe sticla. Ba, mai mult, ea este implicata deja in mai multe proiecte de televiziune. Astfel, de cateva saptamani, Andreea filmeaza de zor pentru noul sezon al emisiunii “Splash-vedete la apa”(Antena 1). Numai ca ceea ce parea o simpla gluma la inceput, s-a transformat pe parcurs intr-o munca foartea grea, de peste 12 ore zilnic. Saptamana trecuta, Andreea a avut parte si de un accident ingrozitor pe platourile de filmare, bruneta avand nevoie urgenta de ajutorul medicilor:

A sarit de la o inaltime de trei metri, insa nu a intrat cum trebuie in apa. A cazut pe spate si a avut mari dureri. Medicii i-au acordat imediat primul ajutor si nu a avut nevoie sa fie transportata la spital, pentru ca nu isi rupsese nimic. A luat cateva zile imflamatoare, pentru ca i se umflase spatele, dar si calmante impotriva durerilor. Saraca, ea chiar vrea sa faca performanta in emisiune, chiar isi da silinta acolo. A stat si cateva zile la pat, insa este foarte bine acum. A avut mare noroc, alte persoane au ramas imobilizate in caruciorul cu rotile pentru toata viata”, a declarat o persoana prezenta pe platoul de filmare in momentul incidentului, pentru CANCAN.ro.

Castiga 700 de euro pe editie!

Chiar daca a avut cateva probleme de cand filmeaza pentru emisiunea estivala, Andreea Tonciu castiga bani frumosi. Astfel, pentru o singura editie, ea va fi remunerata cu 700 de euro. Si, daca va ajunge in finala concursului, Andreea va castiga aproape 5000 de euro.

Sursa: cancan.ro