News

Top 10 cele mai haioase mesaje de sărbători

Vrei sa-ti surprinzi rudele si prietenii cu mesaje de Craciun? Atunci arunca un ochi peste topul nostru, cu cele mai haioase 10 mesaje de sarbatori. ...
27.12.2015 | 00:04
Top 10 cele mai haioase mesaje de sarbatori

Vrei sa-ti surprinzi rudele si prietenii cu mesaje de Craciun? Atunci arunca un ochi peste topul nostru, cu cele mai haioase 10 mesaje de sarbatori.

De cativa ani, aceste urari pline de voie buna, spuse in rime intelepte, au cea mai mare cautare in randul romanilor, scrie studentie.ro.

TOP 10 mesaje haioase

1. Este Craciun, este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara?! Ni se trage de la vin!
2. Catelus cu parul cret, S-aveti Jeep-ul in cotet, Si o vila cu piscina, Pe Madonna ca vecina, O lopata pentru bani, La anu’ si la multi ani!
3. Ho Ho Ho, Ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, Un An Nou de-invidiat, Sanatate, La multi ani si la multi bani!
4. Iti multumesc, Doamne, ca de Craciun ai grija de prietenii mei! Cum mi-am dat seama ca toti sunt bine? Nu ma suna niciunul! Craciun fericit!
5. Trimite-mi urgent o poza cu tine, trebuie sa-i arat lui Mos Craciun ce sa-mi aduca!
6. De o cauti pe Scufita, sa stii n-are rochita, ci e alba-n cap si plina de trac, e o Craciunita, intr-o mini fustita si face cadouri, pline de favoruri si de-ai fost cuminte, poate te va lua aminte!
7. Fie-va verde dolarul, Si de whisky plin paharul, Toate sa va reuseasca, Sa va doara fix la basca! Craciun fericit!
8. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!
9. De mic recitam din Goethe si jonglam cu maxime din Voltaire, dar nici pana la aceasta frumoasa varsta nu pot sa-l suport pe Hrusca si nu stiu ce-i ala ler. Iti urez sa ai parte de totul si nimic in acest Craciun! Sa ai parte de TOT ce e mai bun si NIMIC din ce te poate face sa suferi!
10. Am o veste foarte proasta pentru tine, nu am vrut sa-ti spun pana acum pentru ca stiu cum esti, ca o sa suferi si o sa te afecteze foarte mult, dar m-am gandit ca este mai bine sa-ti spun. Mai bine afli de la mine decat sa afli de la altii, in orice caz, este foarte grav, nici mie nu mi-a venit sa cred cand am aflat! Pana la urma tot o sa afli: Mos Craciun nu exista!