Life

Top 5 zodii care în luna noiembrie vor cunoaște dragostea adevărată

15.10.2020 | 21:19
Top 5 zodii care in luna noiembrie vor cunoaste dragostea adevarata
ADVERTISEMENT

Luna noiembrie aduce sentimente profunde pentru cinci zodii. Acești nativi vor cunoaște dragostea adevărată, vor da frâu liber sentimentelor și, unii dintre ei, vor avea parte de împlinirea sufletească alături de persoana iubită.

Astrologii emit previziuni care vorbesc despre întâlnirea omului visat pentru cinci semne calendaristice. Acești nativi vor experimenta emoții profunde și împlinire sufletească.

ADVERTISEMENT

Nu toate veștile sunt bune, nici cu dragostea nu e chiar ușor, iar unele zodii se vor lovi de indecizii cu privire la propriile acțiuni, regrete pentru ce au făcut sau pentru ce nu au apucat să facă.

5 zodii care vor întâlni dragostea în luna noiembrie

Taur

Nativii vor avea ocazia să cunoască un om nou care le va stârni tot interesul. Este o persoană fermecătoare, în preajma căreia vor vrea să petreacă cât mai mult timp. Astfel, vor recurge la tot felul de apariții surpriză în locurile în care sunt șanse să se întânescă și vizite cât mai dese pe la prietenii comuni, în speranța că o s-o revadă.

ADVERTISEMENT

Eforturile nu vor trece neobservate, iar respectivul individ/ă va sesiza atracția pe care o provoacă. Va accepta fără să ezite o ieșire în doi, iar lucurile vor evolua rapid spre o poveste de dragoste deosebită.

Rac

Sunt momente în viață în care îți dai seama că nu ai fost deloc atent la oamenii din jurul tău. Că nu ai perceput în mod corect semnalele care ți-au fost transmise. Luna noiembrie îți aduce surpriza de a realiza că un om foarte apropiat, prieten vechi, pe care îl admirai și credeai să îl cunoști destul de bine, are sentimente mai profunde pentru tine.

ADVERTISEMENT

Vestea îți aduce uluire, dar și o fericire egală cu aceasta. Stii bine că vă potriviți, dar nu sperai că te va vedea ca pe un partener de viață, iar acum ai toate motivele să faci un pas înainte spre o relație pe care amândoi o doriți.

Fecioară

Luna noiembrie aduce cu ea șansa redescoperirii omului de lângă tine. Ați pierdut multă vreme în monotonie, dar ați și hotărât că e cazul să lucrați împreună pentru a anima puțin atmosfera. Planurile de a petrece zile lungi și dese în doi s-au dovedit excepționale. Vă regăsiți ca la începuturi.

ADVERTISEMENT

Clipele petrecute doar în doi par fără de sfârșit, v-ați adus aminte ce bine vă distrați în anii ce au trecut, ce frumos e să-ți vezi partenerul fericit și zâmbind din tot sufletul. Te reîndrăgostești de partenerul de viață și e cel mai bun lucru care ți se putea întâmpla.

Săgetător

Liniștea și pacea căminului conjugal sunt importante pentru tine, dar ai momente în care ești dornic să experimentezi noutăți. Nu e o idee strălucită și riscurile sunt mari. Dar și tentațiile sunt la fel de mari! Apare un om pe care l-ai îndrăgit extrem de mult, încă din copilărie.

Te atrage și acum și te gândești că poate nu e o întâmplare că a reapărut după foarte mulți ani. Găsești resursele necesare să-i propui o escapadă, dar nu ești ferm convins că o va face. Răspunsul pozitiv îți va aduce și mai multe emoții. Întâmplările ulterioare vor lăsa urme adânci în sufletul tău, de care îți vei aminti constant și pentru multă vreme, fie că vei merge înaine și vei regreta că ai făcut-o, fie că o vei da la-ntors și, posibil,  să-ți pară rău ulterior.

Capricorn

Ești pus în fața unei alegeri de către un om care înseamnă mult pentru tine. Dacă vei reuși să te convingi că e bine să accepți propunerile respective, vei avea surpriza să constați că sentimentele pe care deja le nutreai vor crește vertiginos. E la latitudinea ta dacă vei vrea să experimentezi sau nu acele trăiri.

Nici refuzul de a o face nu te va scuti de gânduri multe în acea direcție, dar emoțiile vor fi mai puțin copleșioare. Poate să apară și o constantă părere de rău că ai lăsat să treacă acea oportunitate.

ADVERTISEMENT