Fotbal international

Torino-Juventus 0-1 în Serie A. Ronaldo a adus a şaptea victorie consecutivă în campionat a “Bătrânei Doamne”

15.12.2018 | 19:30
TorinoJuventus 01 in Serie A Ronaldo a adus a saptea victorie consecutiva in campionat a Batranei Doamne

Torino – Juventus 0-1 s-a jucat în etapa a 16-a din Serie A. Campioana Italiei s-a impus datorită golului marcat de Cristiano Ronaldo de la 11 metri. “Bătrâna Domană” are un parcurs perfect în campionat unde au ajuns la a şaptea victorie consecutivă. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 70 / GOOOOOOL Juventus! Cristiano Ronaldo a deschis scorul din penalty.

UPDATE, ora 21:30 / A început meciul Torino – Juventus.


UPDATE, ora 21:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Torino – Juventus.


În clasamentul Serie AJuventus este ca un alergător solitar, având o linie de clasament după 15 etape ieşită din comun. Are 14 victorii şi doar un egal, acel 1-1 la Torino cu Genoa portarului român Ionuţ Radu, care apărat atunci fantastic. În total 43 de puncte, cu opt peste locul 2 Napoli şi nu mai puţin de 14 peste locul 3, Inter. Torino este pe locul 6, cu 22 de puncte şi nu a mai pierdut de trei meciuri.

Torino – Juventus Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

Partida Torino – Juventus se joacă sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 21:30, pe stadionul Olimpic, acolo unde îşi dispută meciurile de acasă Torino Calcio. în etapa a 16-a din Serie A şi va fi televizată în direct de Digi Sport şi Telekom Sport. Puteţi, totodată, intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări ce se întâmplă în derbyul oraşului în format LIVE VIDEO.

Mesajul suporterilor lui Juventus pentru tifosi lui Torino, comparaţi cu şobolanii
Mesajul suporterilor lui Juventus pentru tifosi lui Torino

Meciul va avea loc sub semnul tensiunilor create în ultimele zile de fanii lui Juventus. Aceştia au încins spiritele în oraş cu două zile înaintea derbyului cu afişele care au împânzit Torino. Un şobolan îmbrăcat în tricoul granata, culorile lui Torino, este pus de o mână cu tricou alb-negru într-un tomberon, cu mesajul “În această săptămână şobolanii ies să caute de mâncare. Şobolani, întorceţi-vă în tomberoane!”

Serie A LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

În privinţa distribuţiilor celor două echipe antrenorul lui Torino, Walter Mazzari, care va juca într-un modul 3-5-2, nu are nici o problemă de efectiv, putând alinia cea mai bună echipă. Juventus are însă câteva absenţe, cea mai grea fiind a titularului pe post de fundaş dreapta, portughezul Joao Cancelo, care va lipsi o lună, accidentat în Champions League, la Berna, acolo unde Juventus a fost, surprinzător, învins cu 2-1 de Young Boys.

Torino - Juventus, episodul 197 din Il Derby della Mole cu Toro gazdă
Torino – Juventus, episodul 197 din Il Derby della Mole

De altfel, cele două eşecuri din acest sezon au fost ambele în Champions League: 1-2 acasă cu Manchester United şi 1-2 la Berna. Mijlocaşul uruguayan Betancur e suspendat, iar Khedira şi Barzagli accidentaţi, primul pentru o săptămână, al doilea pentru două luni. Plus Cuadrado, incert, dar mai mult înspre nou. Juve va juca în modul 4-3-3, în faţă cu Dybala, Mandzukic şi Cristiano Ronaldo. Cotă foarte mare pentru Juventus la victorie, un foarte bun 1,60, egalul având 3,75, iar o victorie Torino 6,50. Şi un gol marcat de Toro e excelent, cotă 1,60. iar total goluri 2-5 are cotă 1,29.