Fotbal international

Video. Toşca, făcut praf de presa din Spania: “Dispari!”. Nota 4 pentru gafă!

Alin Toşca a comis gafa etapei în La Liga. Fostul stelist a greşit la unul dintre golurile primite de Betis Sevilla, iar jurnaliştii spanioli l-au făcut praf în paginile ziarelor din Peninsula Iberică.
26.11.2017 | 12:37
Video Tosca facut praf de presa din Spania Dispari Nota 4 pentru gafa
ADVERTISEMENT

Alin Toşca a fost protagonistul unei gafe epocale la meciul Betis – Girona 2-2. Fundaşul stânga a încercat să degajeze prin foarfecă, însă a dat pe lângă minge şi l-a lăsat singur cu portarul pe Portu, autorul primului gol al meciului din etapa a 13-a din La Liga.

Jurnaliştii spanioli nu au stat prea mult pe gânduri, iar prestaţia a fost aspru criticată în ziarele din Peninsula Iberică. Foarfecă în vânt. Nu jucase rău până atunci. A fost o tentativă neortodoxă şi nereuşită”, au titrat jurnaliştii de la Mundo Deportivo, aceştia acordându-i nota 4.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Betis nu a comentat gafa lui Alin Toşca

VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START ŞI CLASAMENTUL IN TIMP REAL.

Spaniolii de la AS l-au trecut pe Alin Toşca la rubrica “Dispari!”. Gafa lui i-a condamnat pe alb-verzi când era 0-0. E greu de crezut că va mai apărea printre titulari. Fanii lui Betis văd că Toşca nu poate să păstreze un nivel înalt în jocul său. De aceea l-au fluierat, a scris trimisul lui AS la Sevilla.

Nici Estadio Deportivo, cotidian andaluz, nu l-a iertat pe fostul stelist. Toşca nu a făcut decât să confirme îndoielile în acest meci, greşind lamentabil degajarea”. Alin Toşca şi colegii săi au fost aspru criticaţi de fani pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Quique Setien, antrenorul lui Betis Sevilla, a evitat să vorbească prea mult despre gafa lui Toşca, acesta preferând să fie misterios în privinţa fostului stelist, dar şi a altor jucători de la echipă. Există o serie de circumstanţe care afectează o parte dintre jucători. Însă nu vă voi spune despre ce este vorba”.

Tags: