Premier League

Tottenham-Manchester United 0-1 în Premier League. Solskjaer, la a şasea victorie consecutivă

13.01.2019 | 20:11
TottenhamManchester United 01 in Premier League Solskjaer la a sasea victorie consecutiva
ADVERTISEMENT

Tottenham – Manchester United 0-1 s-a jucat în etapa a 22-a din Premier League. Marcus Rashford a marcat singurul gol al meciului jucat pe “Wembley”, iar “diavolii” au ajuns la şase victorii consecutive de când Old Gunnar Solskjaer a preluat echipa.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 45 / GOOOOOL Manchester United! Marcus Rashford a deschis scorul.

UPDATE, ora 18:30 / A început meciul Tottenham – Manchester United.


În clasamentul Premier LeagueTottenham ocupă locul 3, cu 48 de puncte, două în urma lui Manchester City și șase a liderului FC Liverpool. United, care a avut un parcurs foarte cenușiu cu Jose Mourinho la comandă, e a cincea, dar are doar 38 de puncte, zece mai puțin decât adversarul din acest meci. Interesul e și mai mare pentru acest joc după ce a apărut în presa britanică informația conform căreia Solskjaer ar urma să stea doar până la vară iar apoi alesul șefilor de pe Old Trafford la banca tehnică este nimeni altul decât Mauricio Pochettino, adică antrenorul lui Tottenham!

ADVERTISEMENT

Tottenham – Manchester United Live Stream Online la TV Telekom Sport

Partida Tottenham – Manchester United se joacă duminică, 13 ianuarie, de la ora 18:00, pe stadionul Wembley și contează pentru etapa a 22-a din Premier League. Jocul va fi transmis pe micile ecrane în România, în exclusivitate, de Telekom Sport 1. Puteți totodată intra pe site-ul FANATIK.RO și în acest fel puteți urmări meciul de la Londra în format LIVE VIDEO.

Tottenham - Manchester United. De la venirea lui Solskjaer francezul Martial a regăsit gustul golului. În imagine, trăgând la poarta lui Spurs
Tottenham – Manchester United. De la venirea lui Solskjaer francezul Martial a regăsit gustul golului. În imagine, trăgând la poarta lui Spurs

Pentru acest meci, așteptat cu mare interes, dovadă faptul că se va juca pe noul Wembley cu tribunele pline, mai ales și ca urmare a faptului că Manchester United arată altfel, mult mai bine, cu antrenorul norvegian, cei doi tehnicieni au destule probleme de lot. Tottenham nu poate conta pe aportul a cinci jucători: Wanyama, Dembele, Dier, Vertonghen și Lucas Moura, absența ultimului fiind cea mai importantă. Solskjaer nu îi va avea în apărare pe Baily, suspendat și pe Marcos Rojo, accidentat.

ADVERTISEMENT

Probleme serioase în apărarea lui United

Nici soluția Smalling, în locul lui Baily nu pare posibilă, pentru că sunt șanse mici pentru Smalling de a fi apt pentru acest meci, la fel și pentru chilianul Alexis Sanchez. În ultimele trei sezoane Spurs a câștigat mereu, după ce precedentele patru fuseseră remize. Ultima victorie pentru United la Londra, un 3-1 în 2012. Cotele pentru acest meci merg în favoarea gazdelor: 2,10 pentru Spurs, United are 3,65 pentru un succes, iar egalul e cotat la 3,40.