News

Accident pe DN 1, în zona Aeroportului Otopeni. O mașină a lovit o țeavă de gaze. Se circulă cu dificultate spre București. Update

Circulația rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers către București ale DN 1, în urma unui accident în dreptul aeroportului de la Otopeni. Un autoturism a lovit o țeavă de gaze din zonă.
08.05.2022 | 13:35
Accident pe DN 1 in zona Aeroportului Otopeni O masina a lovit o teava de gaze Se circula cu dificultate spre Bucuresti Update
Traficul este oprit pe sensul de mers spre București Foto: ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO via hepta
ADVERTISEMENT
08-05-2022
10:35

A fost reluată circulația spre București

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 1, loc. Otopeni, județul Ilfov, în dreptul Aeroportului Henri Coandă Otopeni, unde un autoturism a lovit o țeavă de gaze și au fost scurgeri din aceasta.

Valorile de trafic se mențin ridicate în zonă.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române informează că valorile de trafic sunt în ușoară creștere.

Trafic restricționat pe DN 1

Potrivit autorităților, pe DN 1, în localitatea Otopeni din județul Ilfov, în dreptul Aeroportului Henri Coandă Otopeni, un autoturism a lovit o țeavă de gaze, fiind scurgeri din aceasta, motiv pentru care circulația rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers către București.

ADVERTISEMENT
Tags: