News

TRAGEDIE! Fiica unui fost consilier PSD a fost UCISĂ

Mihaela Biriş, de 18 ani, fiica lui Gavril Biriş, fost consilier judeţean PSD şi om de afaceri din Şimleu Silvaniei, şi-a pierdut viaţa azi dimineaţă într-un grav accident petrecut la ora...
05.08.2015 | 00:02
TRAGEDIE Fiica unui fost consilier PSD a fost UCISA

Mihaela Biriş, de 18 ani, fiica lui Gavril Biriş, fost consilier judeţean PSD şi om de afaceri din Şimleu Silvaniei, şi-a pierdut viaţa azi dimineaţă într-un grav accident petrecut la ora 6.00 la intrarea în Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.

Tânăra se afla pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului Dacia Logan care s-a lovit de un cap de pod într-o curbă periculoasă. În autoturismul înmatriculat în Arad, condus de Virgil Popa, de 19 ani, din Şimleu Silvaniei, se mai aflau încă două tinere, Olimpia Popa, de 16 ani, şi Olivia Drăgan, de 18 ani.

Mihaela Biriş a murit în ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanţă, care a încercat resuscitarea victimei timp de o oră. Avea grave leziuni la cap, politraumatisme şi artere rupte.

Biris

Olivia Drăgan, din Nuşfalău, a fost operată la Spitalul din Zalău în jurul orei 12.00, cu diagnosticul de hematom cerebral. Surse medicale spun că starea ei era critică, cu şanse slabe de a supravieţui, scrie revistablogurilor.ro

Olimpia Popa a fost transportată de SMURD la Cluj, cu fracturi multiple la piciorul drept.
Şoferul Virgil Popa a rămas internat la Spitalul Judeţean Sălaj, dar informaţiile sunt că nu a suferit răni grave, care să-i pună viaţa în pericol.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean spune că accidentul s-a produs din cauză că şoferul a adormit la volan, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. Martori oculari spun că autoturismul a intrat cu viteză pe porţiunea de drum periculos, în curbă şi în pantă.

Un echipaj al secţiei de pompieri Şimleu Silvaniei a intervenit pentru a scoate victimele din autoturimul grav avariat. Scena accidentului era îngrozitoare. În maşina complet distrusă, echipajele de intervenţia au găsit trupurile inerte ale celor patru tineri.
Pe numele şoferului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursă: www.obiectivinfo.ro

Tags: