Fotbal intern

Tragedie în lumea fotbalului românesc! O maşină a căzut de pe un pod, iar doi fani ai echipei UTA Arad au murit. Foto+video

26.10.2018 | 07:45
Tragedie in lumea fotbalului romanesc O masina a cazut de pe un pod iar doi fani ai echipei UTA Arad au murit Fotovideo

O nouă tragedie în lumea fotbalului românesc. Un accident îngrozitor a avut loc joi seara pe pasajul rutieri Micălaca, din Arad. Patru fani ai echipei UTA Arad au fost implicaţi, iar doi dintre ei au murit pe loc. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Cei patru fani ai echipei UTA Arad se întorceau de la vopsitul coregrafiei pentru derby-ul cu ASU Poli Timişoara, partidă care are loc sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 12.00, în Liga a 2-a. Doi dintre fani au murit, iar unul este în stare gravă după ce maşina în care se aflau a zburat de pe pasajul Micălaca. Cel de-al patrulea suporter a scăpat cu doar câteva zgârieturi, anunţă aradon.ro.

Doi fani ai echipei UTA Arad au murit înaintea meciului cu ASU Poli Timişoara

“Încheiem ziua cu o veste tristă, în urmă cu puțin timp s-a produs un grav accident auto în care au fost implicați 4 suporteri ai echipei UTA Arad, fanii se întorceau de la vopsitul coregrafiei pentru derby-ul Vestului cu Politehnica Timișoara din weekend-ul ce urmează.

Din păcate 2 dintre fani au murit iar 1 este in stare gravă, ne rugăm pentru sănătatea lui! Al patrulea fan a scăpat doar cu câteva zgarieturi.
Transmitem prin intermediul paginii, sincere condoleanțe famililor celor 2 suporteri decedați! Dumnezeu să vă odihnească în lumină!”, este mesajul postat pe Facebook-ul “Viaţa în peluză”.

Cei patru fani ai echipei UTA Arad care au fost implicaţi în accidentul grav. Doi au murit înaintea meciului cu ASU Poli Timişoara
Cei patru fani ai echipei UTA Arad care au fost implicaţi în accidentul grav. Doi au murit înaintea meciului cu ASU Poli Timişoara

Fanii din “Ultras Steaua Bucureşti 1947”, mesaj emoţionant

“Din păcate, o veste tristă primită în această seară ne-a tulburat profund. Doi camarazi de-ai noștri, membri Out of Control (UTA-Arad), ne-au părăsit în această seară, mult prea devreme.:( Din informații, se pare că este vorba de un accident rutier, și că în mașină se aflau 4 persoane. Celălalte 2 persoane sunt spitalizate, una dintre ele aflându-se în stare grava. Băieții se întorceau de la pregătirea coregrafiei pentru derby-ul din weekend de la Timișoara. Ne exprimăm regretul profund pentru această tragedie, și suntem alături de frații noștri din Arad și de familiile celor dispăruți, și in același timp sperăm din tot sufletul ca suporterul aflat în stare grava să-și revină. Este cu atât mai trist și dureros faptul că ei se întorceau de la pasiunea, munca și devotamentul depus în slujba echipei, culorilor și a orașului. Au fost cu UTA până la moarte! ??
Sincere condoleanțe familiilor și fraților noștri utiști. Suflarea stelistă este alaturi de voi!”, apare pe Facebook-ul “Ultras Steaua Bucureşti 1947”

Tags: