News

Tragedie la Vama Veche! O tânără a fost găsită moartă pe plajă! Ce făcuse cu puțin timp înainte să moară

01.07.2019 | 21:15
Fata de 19 ani moartă în Vama Veche

Tragedie la Vama Veche, unde o tânără a fost găsită moartă pe plajă!  Tânăra avea de 19 ani și dispăruse săptămâna trecută. Trupul ei fără suflare a fost găsit luni dimineața, de mai mulți trecători, pe o plajă din Vama Veche. Anchetatorii au stabilit că fata vorbise la telefon cu părinţii săi, chiar cu câteva ore înainte de a+şi găsi sfârşitul.

O fată de 19 ani a fost găsită moartă pe o plajă din stațiunea Vama Veche

Mădălina Ioana Banu locuia în Darabani, județul Constanţa și era angajata la un hotel din stațiune. Fata a petrecut duminică-noapte cu mai mulţi prieteni și la un moment dat, ar fi intrat să facă o baie în mare. Prietenii săi nu au mai găsit-o.

Luni dimineață însă, trupul tinerei a fost găsit în jurul orei 06.00, în zona „Baldachine” de pe plaja Vama Veche. Părinții fetei au declarat pentru Știrile PRO TV că Mădălina nu știa să înoate și îi era chiar frică să intre în mare. De asemenea, mama fetei a povestit că tânăra i-a sunat cu câteva ore înainte să dispară în mare.

Fata de 19 ani moartă în Vama Veche
Fata de 19 ani moartă în Vama Veche

Mădălina vorbise cu mama sa cu doar câteva ore înainte de a-și pierde viața

„M-a sunat la 5 jumate că am luat salariu. Am mai rămas cu 300 de lei îţi trimit ţie 200 de lei cu șoferul. Ce faci la vamă? Ies cu colegii pe faleză. Orice mișcare făcea ne suna. Vii dimineaţa acasă? Şi zice ‘nu ştiu dacă vin’. Asta a fost ultima vorbă a ei. Era o fată liniştită”, a spus femeia, potrivit stirileprotv.ro.

Anchetatorii nu au descoperit urme de violență pe trupul fetei, dar s-a dispus efectuarea unei necropsii, pentru aflarea cauzelor exacte care au dus la moartea fetei de doar 19 ani. Rămâne de văzut dacă fata s-a înecat sau dacă a fost cumva omorâtă.