Sporturi

Tragerea la sorţi de la WTA Madrid 2019. Cu cine joacă Simona Halep în primul tur! Tabloul complet

03.05.2019 | 14:05
Tragerea la sorti de la WTA Madrid 2019 Cu cine joaca Simona Halep in primul tur Tabloul complet

Tragerea la sorţi de la WTA Madrid 2019 – cu cine joacă Simona Halep. Mai sunt doar câteva ore până la primele partide disputate la a 18-a ediţie a Mutua Madrid Open, turneu de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Campioana en-titre este cehoaica Petra Kvitova. Simona Halep a cucerit de două ori competiţia organizată la Caja Magica.


UPDATE / Tabloul complet de la WTA Madrid 2019. Mihaela Buzărnescu – Ajla Tomljanovic, Sorana Cîrstea – Madison Keys şi Irina Begu – Yulia Putintseva sunt celelalte meciuri ale româncelor din capitala Spaniei.

Tabloul complet de la WTA Madrid 2019
Tabloul complet de la WTA Madrid 2019

UPDATE / Simona Halep va evolua în primul tur contra unei jucătoare venite din calificări! Cel mai probabil, Johanna Konta va fi adversara din turul secund şi în optimi se va bate cu Julia Goerges sau Carla Suarez Navarro.

Sfertul de tablou al Simonei Halep la WTA Madrid
Sfertul de tablou al Simonei Halep la WTA Madrid

 


UPDATE / Simona Halep este pe aceeaşi parte de tablou cu Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Elina Svitolina şi Ashleigh Barty! Petra Kvitova şi Angelique Kerber se află pe partea inferioară a tabloului.


UPDATE / Tragerea la sorţi începe în câteva momente!


Cu cine vor juca la Madrid româncele prezente pe tabloul principal

Pe tabloul feminin de calificări este prezentă o singură româncă. Este vorba despre Irina Bara, care o întâlneşte în primul tur pe slovaca Magdalena Rybarikova, locul 72 WTA. Pe tabloul principal, România va avea patru reprezentante: Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu şi Sorana Cîrstea. Ultimele două jucătoare au fost invitate pe tabloul principal fiindcă din cauza locului ocupat în clasament nu ar fi putut să evolueze decât în calificări.

Simona Halep, campioana en-titre de la Roland Garros, se simte excelent pe suprafaţa roşie şi are obiective îndrăzneţe la cele trei turnee la care va participa pe zgură în acest sezon competiţional: Madrid, Roma şi Roland Garros. De altfel, sportiva noastră porneşte cu prima şansă la turneul organizat în Capitala Spaniei. Chiar dacă nu este principalul cap de serie, bookmakerii au încredere în Simona Halep şi i-au oferit cea mai bună cotă: 6.50.

Tragerea la sorţi de la WTA Madrid 2019 – cu cine joacă Simona Halep

Simona Halep porneşte încrezătoare la competiţia din Madrid

“Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine după Fed Cup. Cred că sunt pregătită pentru sezonul de zgură. E cea mai bună parte a anului pentru mine, sper să fie și anul ăsta la fel. De sărbători, am stat cu familia, mi-am încărcat bateriile. La Madrid mă simt ca acasă, îmi e foarte bine acolo. Abia aștept să merg și la Roland Garros! Terenul de la Madrid e foarte bun, mă avantajează, o să vină mulți prieteni să mă susțină. Sper și la Roma să joc finala, dacă se poate. E un sezon greu, nu vreau să spun nimic dinainte”, a spus Simona Halep la plecarea spre Madrid.