News

Traian Băsescu îl face praf pe Liviu Dragnea: ”Eu chiar cred că e atât de incult economic”

20.03.2019 | 17:26
Traian Basescu il face praf pe Liviu Dragnea Eu chiar cred ca e atat de incult economic

Traian Băsescu i-a făcut praf pe Liviu Dragnea, Darius Vâlcov și pe Eugen Teodorovici, într-un discurs pe care l-a ținut marți seară, pe postul Realitatea TV. Fostul președinte al României a criticat iar Guvernul PSD și i-a desființat pe cei trei politicieni. Fostul șef al statului a spus despre liderul PSD că este ”incult economic”.

Traian Băsescu îl face praf pe Liviu Dragnea

„Înţeleg că Dragnea îl consideră geniu (pe Darius Vâlcov – n.r.). A spus «acest om genial». Eu chiar cred că e atât de incult economic Dragnea încât dacă unul îi vorbeşti şi el nu înţelege, spune «ăsta e genial»”, a spus Băsescu.

De altfel, aceasta nu ar fi prima replică ce îl vizează pe Dragnea. În urmă cu puțin timp, Băsescu mai spunea despre președintele PSD că: „Daddy cheaună peste tot că ce rău e Iohannis, dar nu se uită că PSD are parte numai de președinți răi. Numai PSD este bun.Eu n-am fost bun, Iohannis nu e bun. Singurul lucru bun în țara asta pentru Dragnea e PSD”, a fost remarca lui Traian Băsescu.

Traian Băsescu îl face praf pe Liviu Dragnea:” Eu chiar cred că e atât de incult economic”
Fostul șef al statului a spus despre liderul PSD că este ”incult economic”

”E cel mai nesănător lucru care se poate întâmpla”

La rând a urmat ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici. „E cel mai nesănătos lucru care se putea întâmpla. Acest om trebuia să stea să îşi termine procesul. La el s-au găsit şi lingouri şi bani. Acesta e un proces în care probele nu pot fi ascunse. Poate picturile nu sunt toate originale, dar ele sunt probe reale.

Acest om trebuia să stea la Slatina şi să aştepte sentinţa, nu ca să vadă dacă îl condamnă, ci câţi ani îi dă. Iar el este creierul în economie, alături de discotecarul acela de la Finanţe. Ăsta e ministru de Finanţe şi nu a administrat conturile unei societăţi la viaţa lui. Remeş ştia meserie. Ialomiţianu ştia meserie, a fost şef de finanţate publice judeţene, la Braşov. Ştia foarte bine finanţele Ialomiţianu. Nu avea ce să caute”, a declarat fostul lider al statului.