News

Traian Băsescu, mesaj dur: ”România între doi nebuni și un cinic”

03.06.2019 | 11:02
Traian Basescu mesaj dur Romania intre doi nebuni si un cinic

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a dispărut o perioadă din spațiul public din cauza problemelor de sănătate, dar se pare că a început să-și expună din nou părerile despre politică și politicienii români. Așadar, el a postat pe Facebook un mesaj dur în care vrea să tragă un semnal de alarmă în ceea ce privește situația României de la fronierele cu Ucraina.

Traian Băsescu, mesaj dur în direcția lui Viktor Orban, primul ministru al Ungariei

Traian Băsescu, fostul președinte al țării noastre spune că sunt „prea multe coincidențe la frontierele” României și că „ceva pare a fi în neregulă”. În ceea ce privește această afirmație, Băsescu vine și cu exemple și arată ultimele acțiuni din Ungaria, Ucraina și Rusia. Totodată, fostul președinte pune punctul pe i și crede că, România se află „între doi nebuni și un cinic”.

,,România între doi nebuni și un cinic. La frontiera de Vest a României, Victor Orban a mobilizat Garda Națională pentru a consolida apărarea frontierei de Răsărit a Ungariei. La frontiera de Nord și la Dunăre, alertat de un filmuleț caraghios postat de un necunoscut, pus pe glume proaste, Procurorul General al Ukrainei se sperie că România va invada Bucovina de Nord și alertează toate structurile de securitate ale țării, inclusiv armata. Și, peste toate, cinicul Putin își plimbă navele de război prin Marea Neagră și ticsește Crimeea cu avioane de luptă, rachete și trupe.”, scrie Băsescu pe pagina personală de Facebook. 

Traian Băsescu subliniază că sunt prea multe coincidențe și astfel se ridică un semn de întrebare. Acesta a îndemnat politicienii să discute cu Polonia, ”măcar pentru a schimba câteva păreri”. ,,O discuție cu polonezii sigur nu strică, măcar pentru a schimba câteva păreri. Prea multe coincidențe la frontierele noastre. Ceva pare a fi în neregulă.”, a încheiat fostul președinte.

Traian Băsescu a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa vecinilor țării noastre
Băsescu spune că, Viktor Orban a mobilizat Garda Națională pentru a apăra țara de eventualele atacuri
Sursa foto: facebook.com

 

Băsescu face acuzații după ce Ludovic Orban a vorbit de salariile din IT

Tot într-o postare de Facebook, Traian Băsescu l-a ironizat pe liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban căruia i s-a adresat în repetate rânduri cu ,,Ludovice”. Totodată, Băsescu l-a rugat pe acesta să nu devină copia fidelă a lui Liviu Dragnea pentru că țara nu mai are nevoie de încă unul. Liderul PNL a vorbit duminică, 2 iunie despre impozitarea veniturilor angajaților din domeniul IT.

,,Ludovice, te rog nu-l înlocui pe Dragnea !Ţi-a dat ţie prin cap să impozitezi salariaţii din industria IT.Ludovice, datorită importanţei acestei categorii de specialişti, veniturile lor n-au fost impozitate nici în perioada de criză economică. Acest lucru a făcut ca toate marile companii IT din lume să dezvolte în România mari centre de cercetare, de realizare programe industriale, centre regionale de mentenanţă etc, etc. absorbind integral forţa de muncă specializată produsă de toate marile universităţi ale ţării.Ludovice, în afară de un imens prestigiu adus ţării, această industrie, concentrată în câteva blocuri de birouri din România, generează o contribuţie la PIB care, în curând, va egala contribuţia întregii agriculturi autohtone.”, a scris fostul președinte. Aici avem doar o parte din mesajul postat pe Facebook.