Fotbal intern

Transferul lui George Ganea la Mouscron, blocat pentru că fotbalistul n-a semnat cu fiica lui Mircea Rednic. Clauze incredibile în contractul oferit de Luana

26.07.2019 | 09:48
Transferul lui George Ganea la Mouscron blocat pentru ca fotbalistul na semnat cu fiica lui Mircea Rednic Clauze incredibile in contractul oferit de Luana

Ionel Ganea a dezvăluit că fiul său a fost aproape de un transfer la Excelsior Mouscron în perioada în care Mircea Rednic era antrenorul formației din Belgia, dar mutarea a fost blocată deoarece actualul fotbalist al celor de la FC Viitorul Constanța a refuzat să semneze contractul cu Luana Rednic.

Transferul lui George Ganea la Mouscron, blocat pentru că fotbalistul n-a semnat cu fiica lui Mircea Rednic

George Ganea se afla în acel moment sub contract cu AS Roma. dar avea șanse mici să joace pentru prima echipă. Astfel, Ionel Ganea a discutat cu Mircea Rednic pentru ca fiul său să meargă sub formă de împrumut la Excelsior Mouscron, dar mutarea nu a mai avut loc.

“Am vorbit cu el (n.r. Mircea Rednic) de câteva ori la Bucureşti. George nu juca suficient la Roma, aşa că m-am gândit că la Mouscron ar avea mai multe şanse. Eu şi Rednic ne-am înţeles! Ulterior, am primit şi contractul de reprezentare al fiului meu cu Luana Rednic. Acolo erau trecute nişte clauze incredibile, iar când am văzut perioada contractului, de cinci ani, nu am fost de acord. A fost momentul în care totul a picat. George nu a mai ajuns acolo pentru că nu a semnat cu fata lui Mircea Rednic. Nu vreau scandal, dar vreau să vadă toată lumea că Ionel Ganea nu minte. Toată lumea ştie cum se fac transferurile la formaţiile unde antrenează Mircea Rednic: prin fata lui!, a spus Ionel Ganea pentru  ProSport.

Ionel Ganea, George Ganea, Ianis Hagi și Gică Hagi la finalul meciului Viitorul - Astra. Sursă foto: sportpictures.eu
Ionel Ganea, George Ganea, Ianis Hagi și Gică Hagi la finalul meciului Viitorul – Astra. Sursă foto: sportpictures.eu

Luana Rednic urma să primească 10% din salariul anual al jucatorului

Sursa citată a prezentat și contractul pe care George Ganea ar fi trebuit să îl semneze cu Luana Rednic pentru ca acesta să ajungă sub comanda “Puriului” la Mourscron în 2017. Durata înțelegerii era pe o perioadă de 60 de luni, iar acesta urma să intre în vigoare la data de 14.06.2017 și să se termine pe 14.06.2022.  Asta nu e tot! Intermediarul, adică Luana Rednic, urma să primească un comision în valoare de 10% din salariul de bază brut anual al jucătorului.

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a fost cedat de AS Roma la CFR Cluj în august 2018, dar acesta nu a reușit să se impună la echipa din Gruia. Astfel, Gică Hagi i-a întins o mână de ajutor acestuia și i-a oferit un contract cu Viitorul Constanța valabil până în iunie 2022. În sezonul 2019 – 2020, George Ganea a jucat în 4 meciuri și a însris un gol.

  • 350.000 de euro este cota lui George Ganea, conform transfermarkt.com