Fotbal intern

Transferul lui Gicu Grozav la Dinamo, interzis de Florin Bratu! De ce nu-l vrea la echipă

17.09.2018 | 10:19
Transferul lui Gicu Grozav la Dinamo interzis de Florin Bratu De ce nul vrea la echipa

Gicu Grozav este liber de contract şi fotbalistul se află pe lista lui Dinamo care vrea să-l transfere, însă Florin Bratu se opune mutări. Cu toate că formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare are un start de sezon dezastruos în Liga 1 Betano, antrenorul de 38 de ani nu acceptă achiziţia mijlocaşului ofenisv.

Fotbalistul de 27 de ani a purtat mai multe discuţii cu Ionuţ Negoiţă, însă Florin Bratu nu este de acord ca Gicu Grozav să vină la Dinamo Bucureşti. Conform gsp.ro, antrenorul nu-l vrea la echipă din cauza faptului că este un jucător cu personalitate, care i-ar putea submina autoritatea în momentele mai dificile.

Florin Bratu nu-l vrea pe Gicu Grozav la Dinamo după episodul Gabi Torje

Un alt motiv pentru care Florin Bratu se opune ca Gicu Grozav să ajungă la Dinamo este acela că îşi doreşte jucători care să-i execute ordinele fără să facă vreun comentariu. În plus, în sezonul trecut, antrenorul “câinilor” a avut probleme cu Gabi Torje, jucător adus încă de pe vremea pe Vasile Miriuţă. Gicu Grozav a jucat la Dinamo Bucureşti în 2015, când a fost împrumutat de la Terek Groznîi.

“Eu i-am dat șanse să joace. A jucat 3-4 meciuri cu mine. Din păcate, nu s-a ridicat nici el atunci la nivelul așteptărilor mele. Eu, când am venit la Dinamo, am venit la începutul play-out-ului, cu o nouă strategie, de întinerire a echipei pentru că îi cunoșteam foarte bine pe acei jucători, fusesem la Under 19, iar dacă acest lucru îl știam de la început, că trebuie să întineresc echipa, asta am făcut. După aceea, cu timpul, cu Torje am avut discuții, i-am dat șanse să joace. Din păcate, nu m-a mulțumit forma lui fizică de atunci, eu i-am spus-o. E punctul lui de vedere, însă eu am altă părere. Eu cred că putea oferi mult mai mult atunci când a jucat. Nu vreau să mai dezvolt. Eu vreau să vorbesc doar din punct de vedere sportiv și spun că putea mai mult. Nu s-a putut, din păcate, el având contract acolo și nearătând lucruri care să îmi dea speranțe că poate rămâne la Dinamo, nu am propus să rămână în continuare. Din câte știu eu, când intri în ultimul an de contract cu un club, nu mai poți fi dat împrumut de acel club. Ori te cumpără, ori vii liber de contract”, declara Florin Bratu în vară, după ce Dinamo s-a despărţit de Gabi Torje.

Gabi Torje a taxat tratamentul de care a avut parte la Dinamo

Gabi Torje a plecat la finalul sezonului trecut de la Dinamo Bucureşti şi a acuzat că nu a fost lăsat să ajute echipa“Am fost în curtea lui Dinamo şi nu am fost dorit. Dragoste cu forţa nu se poate. Atât am putut să ajut Dinamo, dar nici nu am fost lăsat să ajut mai mult. Câteodată nu poţi să te opui dorințelor altor oameni. Încă mai am contract în Rusia, am fost acolo la o primă discuţie şi am ajuns la o înţelegere”, susţinea Gabi Torje în vară, când a părăsit-o pe Dinamo.

Florin Bratu se opune mutării lui Gicu Grozav la Dinamo
Florin Bratu se opune mutării lui Gicu Grozav la Dinamo
Tags: